Babby Sürekli olumsuz şeyler düşünüyorum kese görnene kadar ya kimyasalsa falan diye düşündüm şimdi boş gebelik mi acaba diye evham yapmaktan kendimi alamıyorum eminim onu öğrenince yeni birşeye takacağım bu durumu yaşayan var mı varsa nasıl kurtuldunuz kafayı yicem artık
Canan-_16 Babby cnm valla doğuma kadar devam ediyor bu malesef ki Bende böyleydim 28 haftalık oldum sayılır ama hala hep korku var
birmucize1 Babby hareketlerini hissedene kadar her muayene gelene ben ayri bi korkuya giriyordum keseyi gorene kadar keseyi goremezsem keseyi gorduk kalp atisini duyamazsam kalp atisini duyduk her muayenede ya hadi kalbi durduysa ya hdi bise olduysa derdi yedi bitirdi beni ama ne zaman (18 hf) hareketlerini hissetmeye basladim bu korkularim gecmeye basladi suan 23 haftaligiz icimde kipir kipir ufak bi telaslansam hemen tekmeliyor burdayim iyiyim der gibi 🥹🩵
Nurov İkimci gebeliğim olmasına rağmen aynı korkuları yaşadım yine, hareketlerini hissedene kadar devam ediyo bence bu, artık hissediyorum kafam rahat🫠
_Tazeanne Evet annelik iç güdüsü hareketleri hissedene kadar böyle oluyor kontrollere korkarak giderdim kötü bişey duyacağım diye acaba iyi mi kalbi hala atıyor mu vs vs bu seferde az hareket edince aklım çıkıyor 😅çooookk normal böyle hissetmeniz
Ellovee Bebeğinizi kucağınıza alana kadar da gecmiyor. Sonra ay üşürmü ay atesi mi var ay karni doydu mular yerini aliyor😁