Papatya8698 Demedov bende aynı iyneyi kullanıyorum doğuma 2 ay kala pıhtılaşma olmasın diye yazdı dr 😔siz neden kullandınız birde kan versem bile koldan kannaması durmuyordu dr gidince mutka söyleyeceğim Sezeryan oluyorum bir sıkıntı çıkmasın
Nazcelkk Demedov merhaba bana karşı ödemeli olarak gönderme şansınız var mı. 34 haftalık gebeyim doğumdan sonrada kullanmak zorundayım bi 6 hafta
Demedov Kardelennn6 kargoyla değil de daha çok elden vereyim diyordum özellikle körfez civarında kullanan ihtiyaç sahibi varsa
Nazcelkk Demedov İstanbuldayım. Ama inanın çok ihtiyacım var gerçekten lütfen iletişime geçelim hamileliğim cok sıkıntılı geçiyor doğumdan sonra da kullanmam gerekiyor ve evden cıkıp yazdırabilecek miyim bilmiyorum.
Demedov Nazcelkk üzgünüm yakınımda kargo firması yok. Bebeğimle markete dahi çıkamıyorum henüz. Körfezde yaşıyorum dileyen gelip alabilir.. size de kolaylıklar diliyorum umarım sağ salim alırsınız bebeğinizi kucağınıza.
Nazcelkk Demedov kargoları arayıp eve kurye istediğinizde kapınızdan gelip ürünleri alıyorlar.. öyle bir sey yapma sansınız yok mu. Gerçekten ihtiyac sahibiyim ve çok zor durumdayım..
Ece5454 Demedov profilinize baktım aynı şeyleri yaşamışız tabi ben hala yaşıyorum :) İzmit’te hangi doktora gittiniz?
Demedov Ece5454 merhabalar vermedim duruyor hala iğneler.dediğim gibi kargoyla gönderemem 5 adet iğneyi.
Ece5454 Demedov daha önce 1 kaybım var şimdi 2. Hamileyim hiçbir belirtim yok bu beni çok korkutuyor benimde oğlum olacak ve plesanta biraz aşağıda dedi
Demedov Ece5454 anladım aynı şeyler gerçekten. Dua edin. İnşallah sağ salim kucağınıza alırsınız bebeğinizi ☺️ demetgzl instagram adresim. Geç gördüm kusura bakmayın.