Arkadaşlar bu konu hakkında defalarca yazdım selma hanımda sezeryan olan var mı diye kimse cvp yazmadı sonunda ben doğurup yorum yazacağim demiştim yazıyorum şuan Doğum yaptım 1 hafta geçti bile sprinal anesteziyle Doğum yaptım Doğum güzel geçti dikişlerimde gayet iyi ilk sezeryanımda kesi izi biraz yamuk kesmişlerdi kontrole gittiğimde acil sezeryana mı almışlardı seni dedi ilk doğumumu da medipol megada derya Yasar yapmıştı acillik bi durumum yoktu ama öyle olmuş ilk sezeryandaki dikiş izini çıkarttım dedi Doğumdan 15 gün sonra kullanmam için krem verdi iz kalmasın diye izin kalması biraz vücut yapısıyla da ilgili ama kremi sür inş kalmaz dedi yani ben memnun kaldım çok şükür.
Benim kararsız kalmamdaki sebep kontrollerde biraz sessiz gerekli olmadıkça çok konuşmuyor birde sezeryan Doğum hakkında kimse yorum yapmamış o yüzden kararsız kalmıştım Doğum yapacak arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 👍
Benim kararsız kalmamdaki sebep kontrollerde biraz sessiz gerekli olmadıkça çok konuşmuyor birde sezeryan Doğum hakkında kimse yorum yapmamış o yüzden kararsız kalmıştım Doğum yapacak arkadaşlar Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin 👍