Haticeakgul İki sezaryan arası fazla uzun değil açıkçası kızım 10 aylık bende 4 aylık hamileyim doğuma yakın dikislerimde sorun olurmu çok korkuyorum açılma gerilme olursa diye bilgisi olan yaşamış olan yazabilirmi beni biraz aydınlatın sevgili annelerim🥰
3babynur Haticeakgul korkma canım inşallah bişey olmaz eltim senin gibi tam 4 kez hamile kaldı her bebek kucağında 6 aylıkken diğerini doğurdu 1 buçuk yıl arayla 4 sezeryan oldu . Bi sıkıntı olmadı . İnşallah senin de güzel gecer
_almirasmom Haticeakgul kızım 3 martta 1 yasına gırdı bende 19 haftalık hamıleyım sanırım bır sorun olmaz doktorum hıc bısı dememıstı bana☺️
mimar_anne Haticeakgul oğlum 14 Aylık 30 haftalık hamileyim 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar
Polatalemdar Haticeakgul oğlum 14 aylık bende yarın Sezaryen oluyorum 😍çok şükür ameliyat yerim açılmadı ama baya bı sancı oluyor son haftalarda ben iki üç haftadır baya bı zorlanıyordum yürümede
Haticeakgul _almirasmom anladım benim doktor riskli demişti bende istiyorum dedim zaten isteyerekte olan bisey değildi supriz yaptı bize Allah’tan gelen nasil cana kıyalım dimi
Suheda19 Merhaba anneler❤️ doktor cuma günü tekrar test vermemi değerin katlanmasına bakacağını söyledi pazar gününki değer 90.22 10 günlük falan dedi cumaya daha iki gün var çok heyecanlı tedirgin ve sabırsızım 🤲🥹
Haticeakgul mimar_anne 7 aylıkken mi öğrendiniz gebeliginizi yoksa oğlunuzmu 7 aylık ti anlayamadım ☺️
Haticeakgul Polatalemdar ayy geçmiş olsun dikkat edin yarına kadar Allah yardım etsin doğumunuz güzel geçsin inşallah sağlıkla evladınızi kucağınıza almanız dileğimle bebeğinizin cinsiyeti ne kaç haftalık doğuma girceksiniz merak ettim😊
Hamilebirisi_06 Haticeakgul oğlum 1 yaşındayken kaldım ilk sezeryandı ikinci de öyle olacak Allah izin verirse ve doktorum bir sıkıntı olmayacağını söyledi 1-2 sezeryan değilde 3-4 ten sonra riskli olabiliyormuş anne için
Haticeakgul Hamilebirisi_06 en fazla 3 yaa 4 tehlike dedi doktor bana ikinciye hamileyim bu gidişle böyle hamile kalırsan dedi kemik erimesi yaşarsın dedi biraz araya zaman girmesi lazım üçüncü için ve kendi sağlığım için 😇
mimar_anne Haticeakgul oğlum 7 aylıkken hamile olduğumu öğrendim 😊 şuan 7 buçuk Aylık hamileyim oğlum da 14,5 aylık 😁
_almirasmom Haticeakgul kızım 9 aylıkken de ogrendım suan kızım 1 yasında bende 4.5 aylıgım bıda prenses 🩷🥹
Polatalemdar Haticeakgul Allah razı olsun bebeğim kız 2.30 da suyum geldi 🤣🤣şuan hastanedeyim normalde 12 sezaryen olucaktim ama acele etti kızım 6 da doğuma giricem37+5 haftalığım
shlmv22 Haticeakgul Kızım 10 aylık 3 hafta sonra doğumum var kızım 2 aylıkken sürpriz bir şekilde hamile kaldım. Doktorum dikişlerim tam iyileşmesini için 37. Haftada alacağını söyledi bebeği iki çocuk arası 11 ay oluyor.. son haftalarımdayım dikiş yerimde yanma var Buda çok normalmiş ama korkma bisey olmuyor canım sadece 1 hafta erken alacak bebeği birazda acı oluyor o kadar olur☺️
Haticeakgul shlmv22 anladım o acıyı aklıma geldikçe psikolojik yanma hissi geliyor 🫣 bi hafta önceden doğuma alcaklarsa küveze girme ihtimali varmi
shlmv22 Haticeakgul hatta kızım 36+6 da doğdu ani doğum oldu plansız o bile 2 saat gözlemde kaldı geldi küvezde kalmadı
Haticeakgul shlmv22 ilk gebeligimde 39u bekle dedi doktorum 38 +4 gunlukken geldi erken doğum tehlikem olduğu için ciğer geliştirici iğne yapmışlardı 37 38 haftalarda ciğer ler yeni yeni gelişimini tamamliyomus öyle biliyorum
shlmv22 Haticeakgul yok öyle bisey dediğim gibi kızım 36+6 da doğdu 2 saat sonra yanımdaydı doktorum 37. Haftada bebek ciğer gelişimini bitirmiş oluyor dedi bence böyle şeyleri çok kafana takma benim arası 11 ay çok kısa senim belki 38 de bile alabilir doktor sağlıkla gelsin inşallah