K_2023 24 haftalık hamileyim bebeğimin hareketlerini çok hissetmiyorum bu normal mi? Oruç tutuyorum. Ben kendimi iyi hissediyorm ama oruc bebeğimi iyi gelmiyor mu ki ? Hareketleri hissetmeyince de korkuyorm 😕
momofmychildren K_2023 normalde hareket edip su an da oruçken etmiyorsa sıkıntı olabilir birisi daha vardı 3 gün oruç tutmuş kendini dinç hissetmiş ama bebek sıkıntı yaşamıştı
Tuba-M55 K_2023 bu gün ben de ilk defa oruç tuttun aynı şeyi yaşadım bi tık az gibi geldi hareketleri ama iftara doğru hareketlendi iftardan sonra zaten hiç durmadı. Bir de ara sıra en altta tek bölgede yoğun hissediyorum bebişi(23.hafta)
hunilimom K_2023 sonuçta şuan senden besleniyor bebek uzun süre aç kalıyorsun bı kaç gün tutma bakalım dene o zaman hareketli olursa tutmazsin
Smhayg K_2023 oruç tutup tehlikeye atmasanız mı acaba bebeğinizi . Sağlıklı bi şekilde gelişmesini destekleyin . Daha sonra ödersiniz orucunuzu ama bebeğinize bir şey olursa vebalini ödeyemezsiniz . Benim görüşüm.
K_2023 momofmychildren Ben çok hissetmiyorum yeni yeni hareketlerini hissediyorm arada hissediyordum yani ramazan ayından öncede hissetmiyorum hareketli diyorlar doktorlar ama bn pek hissetmiyorum arada hissediyordum
Elosunannesi Nasil bi skinti acaba ben 19.haftadyim cok net degil harektleri damr atar gibi bende oruc tutuyorum acaba bi sorun olur mu ya
K_2023 hunilimom doktorum kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi de kötü hissediyorsan tutma dedi
aslanbeyy Burda bir bayan post açmıştı . Bebeğin kalp atışları yavaşmış oruç tuttuğu için. Benim doktorum önermediği için bol bol sıvı aldığım için tutmuyorum.
hunilimom K_2023 sen bı kaç gün tutma bı dene şuanda gelişim aşamasında yemekten sonra hareketleri nasıl
K_2023 momofmychildren doktoruma sordum kendini iyi hissediyorsan tutabilirsin dedi de kötü hissediyorsan tutma dedi
K_2023 momofmychildren kötü hissetmişsiniz derken benm fiziki halimi nerden biliyorsunuz ben bn kendim iyiyim bn bebeğim için düşündüm hareketlerini az hissettigim icin burada sorduktan sonra acikcasi moralim de bozuldu pisman oldum yazdigima
Mihrapozkann K_2023 ben oruç tutmuyorum ama 3 4 gündür benim kızım da çok hareket etmiyor bu aralar çok yoruluyorum acaba ondan olabilir mi 23+5