Esmam_ela25 Ay kızlarıma bit bulaşmış kullanmadığım bit ilacı kalmadı hergün tararım yıkarım ama yine tek tük çıkıyorlar nasıl kurtulurum ya 😬
aliininanasi Esmam_ela25 merhaba çocukken bitlenmiş biri olarak annem biraz sarımsağı dövüp kafama sürmüştü. E birazda kesmisti saçımı ve antibit diye bi şampuan var eczanelerde onu kullanmıştık. Sarımsak çok işe yarıyor
Sofyayolda Esmam_ela25 Her banyodan sonra Güzelce bit tarağı ile tarayıp fön çektirin birkaç kere bir aya biter. Fön sıcağı bit yavrularını bile öldürüyor
Tuba-M55 Esmam_ela25 ay çok ilkel ama eskiler odun külüne sıcak su koyar kül dibe çökünce de üstte kalan temiz kısmından bir tas şu alıp bu suyu 2 3 katı normal su katarak seyreltip saç yıkarlardı. Ben de denemiştim çocukken
Buglem-41 Lavanta yağı sürüp strecle sarmalı ve 45 dakika beklettikten sonra sık dişli tarakla tarayıp yıkamanızı tavsiye ederim Yağ her saç teline temas etmeli
Seda344 Aerithma kız onu bana yaptı annemle teyzem. Bir kez. Ondan sonra aslaaaa bitlenmesin. Çok yapılan kesin çözümmüş gaz yağı. Pamukla saçımın dibine her yerine iyice sürdüler. Toplayıp bağladılar. Poşet bağladılar. Sabaha kadar öyle yattım. Ertesi gün yıkanıp taradılar. Sirke bit hep ölü geldiler beze. Ondan önce çok bitlenirdim. Gaz yağından sonra bana birdaha bit olmadı. Bulabilirseniz tavsiye ederim.
Rumeysacelikk46 Tek çaresi saçı boyatmakta bulabilirsin ne kullanırsan kullan geçmiyor 🤦♀️ başıma bir çok kez geldiği için biliyorum ne ilaçlar , yağlar , sirkeler neler etmedim ki tek çözümü boyatmakta bulmuştum
3babynur Esmam_ela25 valla eski birşey duymustm Tek çaresi mazot diyolar. Mazotu saça dökün ovalayın biraz beklesin sonra yikayin . Hamileyseniz siz yapmayın kokusu belki zararlı olabilir. Eşiniz veya bı yakınınız yapsin . Zaten bit şampuanları da mazot gibi kokuyor dikkat ettiyseniz
Allahvargamyok Esmam_ela25 vazelin kesin çözüm sürüp sabaha kadar bekletip yıkıycaksınız sirkeler bile gidiyo
Mer3459 Esmam_ela25 valla okuldayken hel bitlenirdim nerde gidip bit şampuanı annem alacakta yapacak evde böcek ilacını sıkıyordu hepsi ölüyordu sıkı tarakla da tarıyordu 😅😅😅kızım da okulda bitlendi en iyi bit şampuanlarını aldım geçmedi bende annemin yaptığını yaptım sonuç mükemmel 😜😜😜😜deneyebilirsiniz
sinemdengiz Bite kesin çözüm benzin veya mazottur başka çaresi yok. Yani benim kardeşim sürekli milletin eşyalarını kullandığından dolayı çok birlenirdi biz de sirke mi denemedik bit şampuanı mı sarımsak mı herr şey ama en son kesin olan benzindi. Araştırıp deneyebilirsiniz.