S12e28h46 @Selenturgutt yemek yedikten sonra her yemekte değil belki sevdiği tatlar karşıdır hareketli çok oluyor geceleri belli saat aralıkları tekmelerini va hissediyorum ama bu haftadan önce hergün değil arada hissediyordum ama artık hergün hata günde bir kaçkez hissediyorum ☺️
Selenturgutt S12e28h46 bende dün akşam bayağa bi hissettim uzandım bi baktım oynamaya başladı ilk defa bu kadar çok oynadı benimle beraber oda yoruluyor galiba 🙂🙂
Eko93 Selenturgutt 25 haftaligim, bebeğimin amniyon sivisi azaldı:( hastanede yatiyorum. Serum yemekten davul gibi oldumm:)
Selenturgutt Ahsennesli bende dün ilk defa çok hissettim hareketlerini benim iki oğlum öyleydi sürekli hareketlilerdi bunda böyle harekette çok olmayınca tedirgin oldum biraz
S12e28h46 @Selenturgutt gün içinde hareket ettiğin için anlamazsın ama dinlenince hareket daha rahat anlarsın çünkü oda sakin kalmış oluyor sıra ona geçiyor 😂
Tazeannebirsi Gün içinde amniyon sıvısı sallandığı için uyuyolarmkş doktorum öyle söylemişti. Biz uykuya dalınca ya da dinlenmeye başlayınca rahatlayıp harelet etmeye başlıyolarmış