Adalet66 TubaYvz bende aynıyım bulantı kusma tiksinme resmen kusarken ölüyorum allah yardımcımız olsun tez zamanda geçer inşallah kaç haftalıksın canım
Elifffcik67 TubaYvz ya allah nazarlardan korusun bıçak gibi birden kesildi 10. Haftada... 7-8-9da ölüodum ama yemeden kusuodum boğazım kanıodu artık mide suyu kusuodum açım die ağlıodum uyuyamıodum pat die kesildi biraz sabret geçecek 🤗
Adalet66 TubaYvz bende 6. Haftamda başladı herşeyden tiksinir oldum şuan 7+6 inşallah tez zamanda geçer yemek yemeyi özledim 🥺
Nezahatozen benim 6-7-8 de başladı 9ile 10onun başına kadar sakin geçti sonra bi başladı bu sefer 11 de de bitti sanirim diye ümit ediyorum ama şuan migdem bulanıyor inşallah kesilir de rahatlarım 4 kilo vermisim bu zamana kadar
Zeynpatak TubaYvz 14 te tamamen bitti suan 19 dayim istahim acildi gece bile kalkip yiyorum yoksa gurultudan uyuyamiyorm iyi mi oldu kotu mu bilemedim 2 saat bosey yemesem elim ayagm titriyo
Busrakrkmz28 TubaYvz benim 13.haftada geçti canım aslında tam geçmedi yine arada bir bulanıyo ama çok kötü değil. Mide bulantınız çoksa maden suyu için bir kaç yudum.
Deletedmom342 Zelmas çubuk kraker bile benim kusma sebebimdi 🤦♀️🤦♀️ bi yudum su bile alamiyodum agzima ay suyun sesini duyunca bile koşuyodum banyoya 🙋♀️
Elifyilmaz TubaYvz kisiden kisiye degisir benim 6 da baslayip 12 de son buldu ilac tedavisiyle ama bazilarin 9 ay bazilarn 5 ay degisiyor yani herkedin bir degil umarim bi an once gecer cok zor Allah yardmncin olsun
TubaYvz Deletedmom342 ben banyodanda tiksindim son iki duşumu annemlerde alıyorum 😂😞 gülsem mi ağlasam mı bilemedim
Figennn TubaYvz İnşallah senin en yakın zamanda kesilir canım🤲🏻 Ben alıştım artık bebeğim iyi olsunda😊 Rabbimin izni ile az kaldı🧿