Giizem55 haftadayım haftaya doğumum var yarın dr kontrolüm var ama peçeteye gelen sertliği fark edince aynada baktım siyah kan toplanması olmuş iki kenarda da var başına gelen var mı çok korktum
Symnr3728 Giizem55 birkaç gün önce bende de oldu 14 haftalık hamileyim bugün baktığımda kendi kendine kanamış ve sisi inmişti cuma kontrolüm var bende merak içerisindeyim
fayting Giizem55 benzer bir durum bende de vardı doktor varis dedi. Siğiller genelde vajinada karnabahar gibi oluyormuş
Minikkimyager Giizem55 geçmiş olsun doktora sorunca buraya da yazabilir misiniz ne olduğunu bende de vardı .patladı kan aktı baya ama.siyahlik duruyor
Giizem55 Symnr3728 normalde lazere falan gittiğimde oluyordu küçük geçiyordu hemen bugün fark ettim internette de kötü şeyler yazıyor biraz korktum açıkçası inşallah basit bir durumdur benim doğumada 5 gün kaldı çünkü
Symnr3728 Giizem55 bende hemen internete baktım kötü şeyler yazıyor ama bebeğe herhangi bir zararı olmaz yazıyordu içimi rahatlatan tek şey bu oldu
Minikkimyager Giizem55 Allah Allah çok ilginç görmediğim şey kalmadi su gebelikte .neyse kötü bişey olmadığına sevindim adiniza geçmiş olsun