Aysennn1608 Toprak-Elif merhabalar 🌸 Ben Torbalı’da oturuyorum, 28+1 olduk 💙 Doktorum Kahraman Kolday, kendi kliniğinde takipliyim; ya kent ya da Çınarlı hastanesinde olacak doğum 🙏🏻
Toprak-Elif Azra_Mom Ooooo burası da kendi evime yakın ama hala geçemedim evime inşallah bebeğimiz gelmeden geçebiliriz. Ben biraz daha aşağıda kalıyorum sana göre şu anda eski Nene hatun lisesini biliyorsan eğer ona yakın.
Mervisimm07 Toprak-Elif egepole gidiyorum canım detaylı ultrasonda da bucada serkan güçlüye gideceğim
Dilo721 Tilbe3419 selamlarr, ben Manisa turgutludayım 24+4 şu an. Can hastanesinde Mehmet bal’ı öneriyorlar memnun musunuz oraya gideceğim bundan sonra, muayene ve doğum ücretleri konusunda bilginiz varsa iletebilir misinizz
Toprak-Elif Ozgekurtt Bakalım artık ben yeni yerine geçmesini bekliyorum. Bilgi vereceğim dedi. Riskli olduğum için her hastane kabul etmiyor eğer çalıştığı hastane kabul etmezse Tinnaztepe de eski doktorum Can bey var ona gideceğim.
Denizbllt Toprak-Elif ben ona gidiyordum başında. O kadar ukala ukala cevaplar veriyordu ki. İlk hamilelik sormak istediklerimi soramıyordum. Suratı beş karış sürekli tersledi bende bıraktım 8. haftada gitmeyi
Denizbllt Toprak-Elif can türkler. Çok değişik suratı asık bende bıraktım. Bu arads bende önceden gültepe de oturuyordum çobançeşme de . Size yakın ve muhteşem bir doktor önerebilirim. Bana çiğliye uzak olduğu için gidemedim ama aklım hep ondadır. İsterseniz tabi:)
Toprak-Elif Denizbllt 2 senedir iki tane Düşük yaptım ikisinde de Can Bey ile yürüttüm süreci ama evet Soru sormaya çekinirdim çok zorlanmıştım tek artım hastanede endokrin bölümü olmasıydı Çünkü ben tip bir Diyabet hastasıyım Eğer bu bölüm olmazsa gidebileceğim tek yer Üniversite Hastanesi Oğlum orada doğum yaptım 10 yıl önce tekrar üniversite hastanesine doğum yapmak istemiyorum. Eğer ki endokrin varsa diye kontrol etmem amaçlı önerirsen sevinirim.
Denizbllt Toprak-Elif yok çiğli değil. Çınarlı hastanesi dr. Onur aldemir . 3 arkadaşım orada doğum yaptı. Annemin rahmini aldı. Ben uzağım diye gidemedim. Tavsiyemdir. İsterseniz bi bakabilirsiniz. Benim çarşamba günü doğumum sonuna geldim artık. Size hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim ☺️🙏💙
Gizem9688 Hatice--- ben de balcovadayim. Ama bizimki agustosta dogacak daha 15+5 teyiz. Saglikla gelsin insallah