Gizemmnur- Kizlar 33+5 deyim benim kızım zaten hareketli bı bebek hareketlerinin azaldığı zaman hiç olmadı diyebilirim ama son 5 10 dk içinde 50den fazla hareketini saydım ve hala aynı bu durum normal mi
aslhnkrts9 Gizemmnur- demekki annesi bebişin çok sevdiği şeyleri yemiş bugün 😂 çocukta içerde parti yapıyo 😂
Melos9 Gizemmnur- ay benimkide öyle herkes doğuncada aynı olur diyor yani doktor diyor normalde uyur gün içerisinde ama devamlı hareketli hiç uyumuyor gibi😂😂 az kaldı doğuma bakalım doğunca nasıl olacak☺️
Hamilebirisi_06 Gizemmnur- normal çok enerjik demek ki 😅 hareketsizliğinden korkun hareketliliğinden değil
Gizemmnur- Hamilebirisi_06 bilemedim ya halada devam ediyo dedim bu kadarı normal mi 😀 çok hareketli zaten masallahimiz var o konuda
Gizemmnur- Hamilebirisi_06 herkes öyle diyo 😂 bende diyorum yandık ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil 😀
Hamilebirisi_06 Gizemmnur- oğlum sakindi ama doğduğunda hareketli bir bebekti kızım çok hareketli nasıl olur bilmiyorum 😅
Gizemmnur- Melos9 benim doktorumda dedi doğduğunda da aynı olcak diye burda görüyorum çoğu kişi 30. Haftalardan sonra azaldı hareketleri gün içinde felan yaziyo bende hiç yok maşallah 😂😂😂