Zehra385 Kahvelim_ Merhaba cinsiyet sayfasinda yorumlarinizi gordum merak ettim cinsiyetinz kesinlestimi doktor kiza benzetmisti en son
Zehra385 Kahvelim_ Allah bagislasin sizi iyi anliyorum benimde bi kizm var gonul erkek ols ister tabi ben bunuda kiz hsediyorum saglicakla gelsinde hc onemli degl gerisi
Kahvelim_ Zehra385 evettt tabi ki öyle bide burada herkes erkek tahminin de bulundu yani herşey erkeği gösteriyordu hurafeler de dahil ama yok yani net kız 👧🌸 sağlıktan ayırmasın mevlam sağlıkla gelsin yavrucum 🌸🌸🕊🕊
Zehra385 Kahvelim_ yok benmki hemuz 7 haftalik 12.haftada gidecem ama nedense kiz hisediyorum:)))Bi erkek olsa fena olmazdi ama nasip.Bu arada cin takvimi size ne diyor kiz mi erkekmi baktinzmi
Kahvelim_ Zehra385 erkek :) baktım burakidaki yorum yapanlar da erkek dedi :) sizin ki eğer ki erkekse 12 de net belli olur inşallah gönlünüzdeki nasip olsun
Zehra385 Kahvelim_ cok baktim cin takvimi ve diger takvimler bos bence sizde de yanlis cikmjs baksaniza eglencesine yapilan seyler ben kiz hsediyorm hayrlisi ins saglicakla gelsin:)Allah evladinizida bagslasn