_Ozgee_ Merhaba kızlar, doktorum 12. Haftada kız gibi görünüyor ama erken dedi. 13. Haftada yine aynı şeyi söyledi. 15. Haftada da kız gibi dedi ama kesin demiyor. Sizler cinsiyeti kaçıncı haftada öğrendiniz?
Damla_pelin _Ozgee_ 16+5 te erkek dedi yüzde 90 . 20 Mart’ta gdcm 20 hafta olucak değişmemistir umarım burdada okuyunca alışveriş dahi yapmadm 😁
Zehra385 Kahvelim_ Merhaba cinsiyet sayfasinda yorumlarinizi gordum merak ettim cinsiyetinz kesinlestimi doktor kiza benzetmisti en son
Damla_pelin _Ozgee_ bende haftaya Çarşamba gdcm 20 haftalık olucak bakalım yine erkek dicek mi o zamanda yüzde 90 demişti ama 😁 sonra başlarım artık bsyler almaya artık net olur
Hamilebirisi_06 _Ozgee_ bebeğin pozisyonuna bağlı aslında ultrasona girmeden 40 dk önce çikolata yiyin öyle gösterir
Damla_pelin _Ozgee_ Çarşamba gttigmde detaylı için randevu alicam doktor o zamn öyle demişti ilk doktorum muayne edecek .
_Ozgee_ Hamilebirisi_06 ilk başta kapattı sonra açtı bizimki 🥰 bende gördüm kıza benziyordu ama bi netleşmedi