Ndevpelin Kızlar iki gündür kaburgam da ve karnımın yanların da kramp gibi ağrılar var ilk gebeliğim bu ağrılar acılar normal mi
esmaerdemir Ndevpelin ya ama çok erken kaburga ağrısı son haftalar daha çok oluyor doktorunuza söyleyin magnezyum yazsın ayrıca kalsiyum alın bol bol
Gamzeabay Aynı şeyi yaşıyorum bende 23+2 deyim sağ ve sol boşluk kısımlarında bıçak saplanması gibi aşırı ağrı oluyor yatakta yatarken vs bebeğin gerildiği için olduğu söyleniyor bilemiyorum
Ndevpelin Gamzeabay cuma günü kontrole gidicem doktoruma da bi sorarım ama nefesimi kesiyo bazen o batmalar bide bebek çok hareketli inanılmaz tekmeler atıyo şu iki gündür onlar da canımı yakıyo
Gamzeabay Ndevpelin evet gece uyuyamıyorum mide bulantısı yapıyor o kadar hareketli ki bide zayıf olduğum için çok çok fazla hissediyorum birde gerildiği zaman karnımın şekli bile değişiyor 😂😂
Ndevpelin Gamzeabay sırt üstü yatınca benim karnımın şeklide değişiyo kafasını falan çok net hissediyorum 😂 analık loading diyelim umarım yerleri genişlediğin de bu kadar canımızı acıtmazlar 🫠
Ndevpelin esmaerdemir magnezyum içiyorum bakalım kontrol de ekstra bişey söylerse ona göre hareket ederim aslında birkaç makale okudum bu haftalar da kaburga ağrısı başlangıcı olabileceği de yazıyo
esmaerdemir Ndevpelin zayıfsanız evet olabilir ama son zamanlar bebek çok yukarıya çıkıyor kaburgalar sıkışıyor o zaman nefes darlığı ile birlikte oluyor her gün bir soda için iyi gelecektir
Ndevpelin esmaerdemir kilom çok yok ortalamaya göre zayıf diyebiliriz 63 kiloyum 😅 evet yukarı çıktığın da daha farklı sorunlar oluyormuş vücut kendini hazırlıyor da olabilir teşekkür ederim önerileriniz için