nazel123 Selam kızlar ben farketmedim ama çevremden birkaç kişi yüzümde yanak kısmın beyazlayıp bazı yerlerin esmerleştiğini söylüyor yaşayan oldu mu 😅 yaşayan varsa bebişinin cinsiyeti belli olan varsa yazabilir mi merak ettim 😅
Ruya17 nazel123 bana da bugün yüzün lekelenmis artık hamile olduvun belli oluyor dediler cinsiyetimiz erkek :))
ZeynepDuru17 nazel123 benim yüzüm güzelleşmiş öyle diyorlar oğlun olacak diyorlar benim de gönlümden geçen o Allah’m nasip ederse inşallah sağlıkla sıhhatle ama cinsiyet belli değil henüz 🙄
Adenala nazel123 Kız bebek benim 🙃 cildim eskiye göre güzelleşti bende anlamadım normalde leke olur diye bekledim ama güneş kremi sürdüm hep
Lavinya24 nazel123 benimde yanak kısmım beyazladı bıyıkla çene arası kırmızımsı turuncumsu oldu doktor hafif gül hastalığı dedi gebelik lekesi sanmıştım ben de 🙂 erkek bu arada cinsiyeti
nurbaharss Lavinya24 bıyıkla çene komple leke oldu gitmiyor nasıl gider ne olur yardım cinsiyeti erkek
Tansuia Bugün benim de göz kapaklarım turuncu olmuş çok garip geldi, okuyunca şimdi bi acaba mı dedim 😀 cinsiyetimiz belli değil henüz
Zeze1sena- Ben kızlarımda bıyık bölgem ve yanaklarımda ceviz büyüklüğünde lekeler oldu gitmedi hala Şuan cinsiyeti bilmiyorum ama cildimde pek bişey fark etmedim