Senmsii tatlibebegim_ Bugün sağlık ocağında aşım vardı gittiğimde şeker yüklemesi için konuşmuştuk ama burada yaptira bilirsiniz diye hiç bilgilendirmediler. Siz yaptirdiysaniz her sağlık ocağında yaptırıliyordur o zaman. Bu arada ne zaman yaptırdınız ?
tatlibebegim_ Senmsii banada hiç bişey demediler aşı olmaya gittiğimde sordum şeker yüklemesi yapıyo musunuz diye evet dediler 24+3de yaptırdım şuan 32+3
Senmsii Asure123 Evet ancak hiç randevu alamıyorum hep dolu. Bu arada şeker yüklemesi için gebelikte illa kadın hastalıklarından mi randevu alm.gerek dahiliye falan alabiliyor muyuz ?
tatlibebegim_ Senmsii sonrasında şekerim çıktı sonuçlar hemen çıktı 9da gittim 12de işim bitmişti 1i geçerkende sonuçlar çıkmıştı
Asure123 Senmsii bilmiyorum, kendi doktorunuz bir kağıda yazarsa aile hekimliği bölümünden randevu alıp yaptırabilirsiniz bence. ama siz yine de sorun tabi
Senmsii Ezgi12348 Ay evet birde öyle bir durum var değil mi ? Teşekkür ederim cidden bu işler çok zor işlermis
AycinGozuacik Ben bahçelievler medipolde yaptırmıştım sgk lı fiyatı 350 tl ye yaptırdım özel sağlık sigortama dahil olmadığı için.