parasetamoll Yildizilhan baby&me granül sabun dalin yumuşatıcı hem temiz ediyor hemde karışımın kokusu müthiş. 🥰
Asiiye Dalan saf granül sabun almayi dusunuyorm dalan roxy de camasir sodasi da ekliymis belki beyazlara iyidir ama renklileri agartiyorms
Bushra21 Asiiye bebeğin renkli çamaşırlarını yıkadım palyaçolu bi kıyafeti vardı baya tenli o renk vermişti solmuştu rengi Çok üzümdüm dalan roxy kullanmayacam renklileri için artık
Ferihan Arkadaşım roxy markasını kullandı ve çok pişman beyazların hepsi sarardı bebeğine hiç giydiremedi bile eski ve kirli gibi gözüküyor bende kararsızım ne kullanacağım konusunda 🤦🏼♀️
Fernur Ferihan bsnde roxy aldim ama hic sararma falan yasamadim mis gibi kokuyir ve tavsiye edilen bi ürun sadece toz oldugu icin ekstradan bi durulama daha oneriyorlar ben oyle yaptim.
Asiiye Yildizilhan daha yıkamadım 40 da ideal diye düsünüyorm önce dakan granul sabunu sicak suda eritip oyle atarim makineye yumusatici kullanmam onun yerine sirke cok az durulamaya atacm sonrasinda extra durulama da olursa tmm ütü de olck zaten temiz olur