Kahvemsi-05 Kızlar hamileliğim zor geçtiği için 4. Aya kadar kilo alamadım aksine zayıflamıştım şuan 5. Aydayım kilom 51,6 son 4 ayım kaldı sizce daha kilo alırmıyım?😞😞
ipeklinaismom Kahvemsi-05 5. Aya kadar 2 kilo aldım . 5 ay bittikden sonra gerisi geldi alırsınız merak etmeyin istemese bide aliyosunuz 🤣
Boncukk123 Kahvemsi-05 canım benim senin kilo alman önemli değil ki bebeğinin alması önemli ☺️ neden üzülüyorsun üzülme yumurta kaşar peyniri sade soda ceviz fındık bunları tüket bebeğin güzel kilo alır sen almasan da bebeğin gelişimi iyi olsun yeter ki 🌸
asell13 Kahvemsi-05 20. Haftaya kadar verdiğim kiloyu anca aldım 20.den sonra ayda 3-4 kilo almaya başladım şuan 30 haftalığım 90 kiloyum 🙄
Kahvemsi-05 Boncukk123 Tabiki Öyle Ama Benim Bünyem Aşırı Zayıf Oldugu İçin Normal Doğum Olmazsa Rabbim Nasip Etmezse Sezeryana Kalacağız Ameliyatı Kaldıramam Olduğum Kiloda Öyle Gider🥺🥺
Boncukk123 Kahvemsi-05 doktoruna danış canım normal yapabilirsin diyorsa endişe etme ilerleyen zamanlarda alırsın bence kilo iştah açılıyor ister istemez bebek büyüdükçe