Superisi16 aisemhmt34 aaa öyle mi ne güzel neresindesin tam olarakı 😌 Liv Hospital Çankaya’ya gidiyorum ben canım sen nereye takiplisin
aisemhmt34 Superisi16 başkent gros var oraya yakinim şu eyyup camii var o tarafın yukarısı da yeni taşındım sayılır bu taraflara bende etlik sehir hastanesi gidiyorum
Superisi16 aisemhmt34 aaa çok yakınız stadyumun arkasındaki çevre yolunun kenarında oturuyorum.bende yeniyim buralarda 4 aydır buradayım daha doğrusu ankaradayım :)
aisemhmt34 Superisi16 bende 4 aydır burdayım sende benim gibi yenisin desene ☺️ ben orayı bilmiyorum sen nerden geldin anlarqyq
Deletedmom_88 Gizemuy Eda1erkn Prof Dr Ahmet Erdem’in muayenehanesine gidiyorum ben, çukurambar tarafında biraz uzak kalıyor tabi ama
Superisi16 aisemhmt34 hahahah tesadüfe bak sen :) ben Bursa’dan geldim gelin geldim Ankara’ya 4 aylık evliyim yani hatta 5aylık yanlış olmasın :)
aisemhmt34 Superisi16 sağlık ocağına var oraya yakınsın onun arkasında kalıyormususn benim de eşim öyle dedi :)
Adnlina06 Zulbiye Aaa bnde yeşilbayırdayım ve etlik lokman hekim de takipliyim doktorum da Hatice Çelik
Superisi16 aisemhmt34 ben 27 yaşındayım eşim burada yaşıyor bütün ailesi burada evlilik sebebiyle ben buraya geldim
aisemhmt34 Superisi16 heee ben seni kendim gibi sandım tayin dolasiyla felan geldin tarzi :)sen evlenip geldin