13Gamze08 nilmom55 zaten bebeğim 20 günlükken gelcem o esnada pek dışarıyla isim olacak vaktim rahatligim olmaz herald 😄
yildizha 13Gamze08 ben evlenince geldim yaklaşık 7 ay oldu. Yabancı uyruklu komşular çevremizde çoğunlukta ne yazıkki. Kültürlerimiz farklı olduğu için biraz kültür uyumsuzluğu yaşanıyor. Ben şimdiden dertleniyorum çocuğumu parka nasıl götüreceğim nasıl koruyacağım diye.
13Gamze08 yildizha tam olarak hangi mahalledesiniz biz dirilisteyiz bahsettiğiniz yerler bize yakinmi acaba daha önce Ankara’ya çok gittim gezme amaçlı ama ilk defa yaşamaya gidiyorum ve duyduğum kadarıyla dediğiniz gibi Mamak çok başka kültürlerin birleştiği bı yermiş babam hep öyle derdi
yildizha nilmom55 evet ben sakin bir semtten buraya geldiğim için özellikle daha da zorlandım. Tek avantajı yürüyerek her türlü dükkana mağazaya ulaşma imkanı var ama doğru düzgün bir park, yeşil alan, yürüyüş yapılacak bir yer yok
yildizha Kızlar koru hastanesinden doğum paketi almayı düşünüyorum henüz 5 haftalığım. Koru hastanesine gidenlerden yorum bekliyorum 🥰
nilmom55 yildizha bwnde paket almadan once koru ve medicalpark arasinda kalmistim. Koru da güzeldi ama doktora karar verememistim bi de yenidogan unitesi varmis sanirim o onemli. Medicalparka karar kildik sonra
yildizha 13Gamze08 biz abidinpaşadayız. Cebeci ve dikimevi tarafına biraz daha yakınız mamaktan ziyade. Ama ilçe olarak mamağa bağlıyız. Diriliş neresi tam olarak bilmiyorum açıkcası.
Mrsselvinaz 0302 merhabalar. Doğum paketi fiyat 45.000 tl Doktor doç dr burcu hanım. Çok memnunum düşünürseniz tavsiye ederim
nilmom55 yildizha serap hoca 30 bindi ben aldigimda.cok tatli enerjisi olan her sorumda ulasabildigim sakin rahatlatan bi doktor. Devlet deneyiminden sonra bana cok iyi geldi
Newmommyy Mrsselvinaz ben de yeni batı mahallesindeyim :) 34. Haftadayım kızıma kavuşmak için can atıyor aynı zamanda da korkuyla karışık duygular yaşıyorum 🥹