UmayAsya Kizlar sat 15 Şubat normalde adetim ileri geri atiyo 5 gün kadar 2 gün önce test yapmıştım bişey çıkmamıştı akşama kadar kontrol ettim hatta kızımda yarım saat sonra kadar silik çıkmıştı çünkü.Bu sabah prodoctor test aldım eczaneden erken gebelik testiymis sonradan farkettim sabah bişey yok gibiydi kontrol de etmedim sonra şimdi içini açtım böyle gördüm sizce kuruma çizgisi mi bu https://hizliresim.com/cvfjhwp
Mervepera UmayAsya tekrar yap bence ben hiç kuruma çizgisi ile karşılaşmadım o kadar test yaptım hiç birince olmadı
Zehra31 UmayAsya bu teste guven olmaz normal kaset testle yenile canim Ben de hayal kirikligina ugramistim bu testle. İnsallah sen hamilesindir🙏
UmayAsya Mervepera benimde bu 4 5 belki bu hafta yaptığım hep böyle akşamına açıp baktım hiç olmamıştı
Mervepera UmayAsya olabilir yada kan ver direk canım kuzenimde yaptıgında bi süre sonra çöpten bakmıs atarken böyle olmuştu hamile imis oda demisti hiç kuruma çizgisi ile karsılasmadım diye
Cennettunc UmayAsya bende öle yaptm beklettm çizgi çıktı kan testi yaptm bişey yok boş hamile değilsin
Emel0108 UmayAsya merhaba acaba gebe misiniz? Bugun adetime 6 gün kala prodoctorla test yaptim benimde ayni boyle ciktida merak ettim ☺️
UmayAsya Emel0108 evet şuan gebeyim ama o testten sonraki ay tuttu malesef o test yanlismis yani kuruma cizgisiydi