Umran_r1103 Beceremiyorum biberonla da verme dedi doktor meme reddi gibi durum olmasın diye napabilirim
BabyAta Umran_r1103 hemşire gösteriyor aslında oda da size göstermediler miii. YouTube dan bakın mutlaka vardır videolar
Bartcrem Umran_r1103 ben mememi emerken kenarından vermiştim. Mememde süt yoktu boş memeyi emerken hem uyarı gönderiyordu hem de o sırada mama içiyordu. Böylelikle sütüm aşırı arttı.
nb- Umran_r1103 şırıngayla çok küçük damla damla ağzına damlat. Ben chicco nun yenidoğan biberonunu kullanıyorum anne göğsü gibi şekli. Meme reddi yapmadı ama her bebekte değişir tabi bu durum
Bartcrem Umran_r1103 Memeyi emerken kenardan yavaşça basın. Çok basmayın boğulabilir. O zaten kendi emmeyle birlikte ayarlanıyor. Eğer o da olmazsa eczanelerde satılan bir sistem var onu alın.
Meyranas Umran_r1103 nuukun biberon ucunu denesene cnm ten rengi kuuçuk üç diye geçiyor bnmki de normal biberon tutmazdı onu tuttı anne memesi gibi hani meme reddide yapmadı benzediği için
Suhiss Umran_r1103 eds sistem alin eczaneden bi yandan meme emerken agzina koydugunuz hortumdan sagdiginjz sutu de emecek hem gogsunuz uyarilir sut artar hem bebek meme reddi yasamaz