Meryem410 Kizlar 35+6 haftaligim yarin kontrolum var ama halsizlik el titremesi falan oldu sonra karnim surekli sertlesmeye basladi karnimin icinde ağrılar oluyor sanci mi bunlar
myangelson Meryem410 karnınızdaki sertleşme düzenli aralıklarla mi oluyor ağrılarınız falan düzenli mi oluyor? Şiddeti artıyor mu? Dinlenince veya hareketle geçiyor mu?
mehtap4925 Meryem410 kasılma sayar da kasılmalarının yada sertleşme sancılarının aralıklarını takip et o seni yönlendirir düzenli mi değil mi diye
Meryem410 myangelson sertlesme duzenli oluyor agri arada giriyo karnimin icine kasiklara falan siddeti asiri bi şiddeti yok uzaniyorum suan ama agri giriyo arada bir kasiklara
Meryem410 myangelson evet hem karnimin içinde yan taraflarimda oluyo hem de kasiklarimda adet agrisi gibi
myangelson Meryem410 bilemedim doğum sancılarına da benziyor. Enfeksiyonunuz falan var miydi enfeksiyon da doğum sancısı gibi sancı yapıyor. Ama ihtimaliniz varsa bir acile gidin derim ben en azından içiniz rahat eder
fayting Meryem410 bende de oldu o aynı haftada sanırım yalancı sancıydı bol bol dinlen geçecek korkma
Meryem410 myangelson bugun kontrole gittim 4 tane sancı cikti aciklik yok dedi doktor kasilmalari m oliyo arada doguma hazirliyo artik sanirim