Şu vicdan azabı cekin ölün bitin diyen insanlardan nefret ediyorum. Kullanmayan bilmeyen insanların nefsine hakim ol demeleri beni benden alıyor. Karsınızdaki anne ve caresiz suclu hissediyor biraz olsun rahatlatmak yerine dusmanca bu kamcılamak niye. Karsinizda cocuk yok kocaman bireyleriz hepimiz zararlarından bahsedip insallah birakırsiniz diyip gecmek var birde anneyi kırıp daha cok asağılamak. Lutfen biraz duyarli olun. Arkadasım insallah birakırsın. Iyi dileklerde bulunun guzel dualar edin annelerimize. Yok cocuk olur yok duser vs gibi kotu sonucları lutfen soylemeyin. Bence hamilelik boyunca kotu dusunceli insanlardan surekli kotuyu cagıran insanlardan uzak durun.
Cansudemirel Şu vicdan azabı cekin ölün bitin diyen insanlardan nefret ediyorum. Kullanmayan bilmeyen insanların nefsine hakim ol demeleri beni benden alıyor. Karsınızdaki anne ve caresiz suclu hissediyor biraz olsun rahatlatmak yerine dusmanca bu kamcılamak niye. Karsinizda cocuk yok kocaman bireyleriz hepimiz zararlarından bahsedip insallah birakırsiniz diyip gecmek var birde anneyi kırıp daha cok asağılamak. Lutfen biraz duyarli olun. Arkadasım insallah birakırsın. Iyi dileklerde bulunun guzel dualar edin annelerimize. Yok cocuk olur yok duser vs gibi kotu sonucları lutfen soylemeyin. Bence hamilelik boyunca kotu dusunceli insanlardan surekli kotuyu cagıran insanlardan uzak durun.