pinar_akgul Selam hamişlerim şeker yüklemesi yaptıranlarınız var mı? Herhangi bir sorun yaşadınız mı? Vücuda tek seferde o kadar şeker oranının girmesi zaten şekeri yükseltmez mi?
Senmsii pinar_akgul 2 adet baklava yeseniz aynı mantığa gelir bence kendinizi korkutmayın şeker yuklemesi yaptırmak bebiş için en doğru olanıdır 🙏
Sermec27 pinar_akgul alakası Yok ilk oğlumda şeker yüklemesi yaptırmıştım şekerim çıkmamıştı ikinci oğlumda yaptırdım şekerim çıktı doğuma kadar diyet yapmıştım üçüncü oğluma hamileyim en başından beri ölçüm yapıyorum diye yükleme yaptırmayacagm sekerim çıktı çünkü diyet yapıyorum su an o içeceği içipte şekeri çıkmayan çok gebe var
tgbmerve pinar_akgul yarın yaptıracağım 24+2 de , açlık ve tokluk alt sınıra yakın bile çıktı aslında şekerim iyi hatta düşüyor gün içinde , 3 aylık kan şekeri gayet iyi ama Dr yaşımı risk gördü ve yaptır dedi el mecbur heleki bjr saglikciyim asla istemiyordum ama 🤷 ackarnina 3 baklavaya denk dedi
Ahrez Seker tuketimi cok cok kisitli biri olarak yaptirdim, doktora yaptirmasam olmaz mi diye sordum ama yasadigim yerde istege bagli degil mecburi yapiliyor, ben de yaptirdim bi sorun yasamadim.