Arzu501 Bu gün serklaj oldum acaba serklaj sonrası ağrınız ne zaman geçti? Aklntı ne kadar sürdü? Belim çok ağrıyor.
Civciv53 Arzu501 öğlen 1 de olmuştum akşama geçmişti karın ağrım vardı benim serumla ağrı kesici takmışlardı sabah kadar. Sadece ilk zamanlar ayakta gezince ağrım oluyordu. Hastaneden eve giderken ağrım olmuştu ama sonra yattıkça iyi oluyorsunuz. şuan tam 1 ay oldu serklaj olalı daha iyiyim Allah a şükür. Allah şifalar versin inşallah
myangelson Arzu501 ilk olduğumda hiç ağrım olmamıştı akıntım da sarimsiydi. İkinci olduğumda 1 2 hafta adet ağrısı cekmistim daha yukarı atıldığı için ağrım olmuştu akıntım da ilk gün kahverengimsi gelmişti sonra geçmişti
nur-2706 Arzu501 serklaj sonrası 1-2 saat regl gibi kasıklarım ve belim ağrıdı geçti. Ertesi gün hastaneden çıktım. Hastaneden çıktığımda doktor pıhtı gibi gelebilir korkma dedi ama gelmedi . Eve gittiğimde iç çamaşırımda leke kalmamıştı ama idrar sonrası peçetede minik kan lekeleri gördüm 3-4 sefer . 12. Haftada oldum 25+3 olduk bile. Günümü evde geçiriyorum ama yataktan çıkmıyorum diyemem . Hazır yemeğimi ısıtıp yiyorum kahvemi meyvemi kendim hazırlıyorum . Sıkılırsam evde dolanıyorum .
Arzu501 Civciv53 bende öğlen 1de oldum adet ağrısı gibi ağrım var ağrı kesici kullanmadım henüz. Belim bidee ağrıyor.
Civciv53 Arzu501 1 gece hastanede kalmadınız mı ? Bana hastanede belli saat aralıklarla ağrı kesici serum takılmıştı. Sonra eve çıkınca hiç ağrı kesici kullanmadım bende bol bol yatınca hiç bir ağrı kalmıyor
myangelson Arzu501 benimki acil serklajdi sürekli yatmam gerekiyordu tuvalete kalkmaya izin vardı sadece
Arzu501 Civciv53 ya ben serklaj oldum 1 hafta oluyor artık. Ama hala lekelenmeler var. Sizde de oldumu böyle? Çok fazla öksürüğüm var belkide ondan oluyor
Civciv53 Arzu501 canım benim 2 gün sürmüştü böyle açık pembe şeklinde tuvalette sildikçe geliyordu. Ama tam serklajdan 1 hafta sonra bir kere koyu sarı akıntı geldi bir daha da gelmedi hatta burda da sormuştum. Sonra doktoruma gittim baktı bir sıkıntı görmedi çok şükür 🤲🏻 Sen ne zaman kontrole gidiceksin ? Ben tam bir hafta sonra gidip alttan bakmıştı dikişlere ve rahim ağzı uzunluğuna canım
Leylaaaaa Ben de 14.haftada acil serklaj oldum bebek aşağı inmiş, doktor rapor verdi 1 ay yatacaksin dedi haftaya kontrole gideceğim umarım normal hayatıma dönebilirim gerçi ayakta çok durunca alt tarafımda hâlâ acı oluyor ya bakalım ne olacak
Leylaaaaa Arzu501 hayır hiç lekelenme olmadı. Rutin doktor kontrolünde aşağı indiğini gördük direk aynı gün serklaj yapıldı hiçbir belirtim yoktu. İlk çocuğumda da hiç böyle sıkıntı yaşamadım
Arzu501 Civciv53 beni çağırmadı malesef. 4 hafta sonra gel dedi. Her ağrım olduğunda, tuvalete gitdiyimde falan ödüm kopuyor. Çünki sürekli uzanamıyorum bebeğim var ona bakmak zorundayım daha 8 aylık ve beni istiyor anneye bağlı çocuk. 😪
Civciv53 Arzu501 Allah yardımcı olsun canım bol bol dinlenmeye çalış vakit buldukça yat uzan mutlaka. Hareket ettikçe ağrı oluyordu bende de ilk başta ama dinlendikçe geçiyor şimdi dikkat ediyorum ama evde yemeğimi falan yapıyorum. Ağır asla kaldırmıyorum eğilmemeye çalışıyorum. Keşke doktorunuz dikişlern durumuna bakmak için daha sık çağırsaydı sizi. Beni 15 günde bir çağırıyor
Arzu501 Civciv53 teşekkür ederim. Fitil kullanıyormusunuz? Ben kullanıyorum kullandığımda afedersiniz şöyle sert bir et deyiyor elime acaba ne ki o. Çok tuhaf garip oldum ya