Gul_4697 10+4 haftalık hamileyim kasık ağrısı bel ağrısı ve hapsurunca bile karnım ağrıyor sürekli korkuyorum acaba bisey mi oldu bebege diye hic lekem dahi yok normal mi bu agrilar korkmali miyim
hasretsahinn Gul_4697 bende 9 haftalığım aynı durum bende de var canım ama normal galiba sol kasığıma vuruyor belime vuruyor arada bazen bile özel bölgemde hissediyorum doktoruma sordum hatta rahim büyüdüğü için normal dedi bebek şuan içerde oynuyor ama dedi sen hissetmiyorsun
hasretsahinn Gul_4697 yani sol tarafıma doğru yatıyorum arada sağ değişiyor siz ne tarafa yatıyorsunuz normalde sol tarafa yatılması gerekiriyormuş yanlış bilmiyosam
Gul_4697 hasretsahinn bende ayni sag sol yatiyorum da boyle normal otururken yada yatarken sanki bisey karnimda nokta gibi bi yer agriyo oyle asiri bi agrida degil boyle degisik bi agri herkeste oluyor mu bunlar bilmiyorum bisey olucak diye korkuyorum
reyhanozturk Gul_4697 bende de var aynı ağrılar 8+4 de başladı kaç gün yada kaç hafta sürer bu ağrılar bilen var mı ilk gebeliğim
Aysennn1608 Gul_4697 ilk 12 hafta sanki real olacakmışsınız gibi ağrılar oluyor belde ve kasıkta. Aynısını yaşamıştım, doktorum beklenen bir şey olduğunu belirtti.
hasretsahinn Gul_4697 ondan böyleyiz 😂hayırlısı ile atlatsak rabbim sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin🤲 mide bulantın varmı 😂
Gul_4697 hasretsahinn evet bir kere istifam oldu ama kac kere midem cok bulandı istifa edememekte cok kotu