ozkangulkilic 31 haftalık hamileyim. Bebeğimin bir sürü ihtiyacını aldık şükür yıkanıp utulenip dolaba yerleşecek kıyafetleri ve malzemeleri kaldı sadece. Ama aldığımız dolap henüz gelmedi o yüzden düzeni kurmaya baslayamadık. Hastane çantası da hazırlamadim. Muhtemelen o dolap gelene kadar benim 33. 34. Haftam filan olacak :( oğlum için çok mu geç kalmış olurum sizce normal mi yoksa ? Endişeleniyorum ya erken doğarsa diye ama şimdilik erken doğum gibi bir belirtim yok
BabyAta ozkangulkilic erken doğum riskiniz yoksa ideal bence bende 30+2 deyim ama hiç bir şeyi yıkamadım ve hastane çantamda hazır değil bir kaç haftaya yapmayı planlıyorum
Fatma44 ozkangulkilic ben kızıma hamileyken 34de hazırlamıştım.ama çok geçirme agirlastikca hazırlıkta zorlanıyor insan
ozkangulkilic KuzeyinAnnesi10 haklısınız ama işte dolap gelmedi maalesef onu bekliyorum :( yardımcı olacaklar artık hazırlık yaparken ailem filan
ozkangulkilic BabyAta şimdilik risk var veya yok demedi doktor ama ben kendimde öyle bişey hissetmiyorum
ozkangulkilic Eren_yks2 hastane çantasına bebek kıyafetleri de koyacağım ama yıkanmadi bakalım inşallah yetisir
ozkangulkilic Demtynaz eksiklerde sıkıntı yok yarısından çoğu alındı dolap yok ortada sıkıntı bu 😌🤦🏻♀️
Deletedmom_88 ozkangulkilic ben çocuk odası yapmadım bile , 33. Haftadayım. Zaten bizim odada yatacak, ayrı bir odaya ihtiyaç duyana kadar yapmayı da düşünmüyorum
ozkangulkilic Deletedmom_88 çocuk odası olarak değil bende kiradayim ve kendi evim olana kadar özellikle bir oda yapmam ama eşyalarıni kıyafetlerini koymak için illa ki bir dolap lazım kastettigim ve aldığım şey o bide park yatak oda benim yanımda olacak zaten
Simge16 Haftamda yıkayıp ütüledim bebeğin eşyalarını. Haftaya 31 olucam kendi geceliklerimi yıkar ütülerim en geç 32 de de hastane çantamı hazırlarım diye düşündüm gün geçtikçe ağırlaşıyorum ve belim ağrıyor. Daha bide detaylı temizlik var çünkü
ozkangulkilic Simge16 bende öyleyim inşallah şu dolap bir an önce gelir. Temizlik için de annemden yardım alacağım eğilip kalkmakta zorlanıyorum artık
asennaa Erken doğum riskim yoktu ama 36. haftaya geldim, bebişin erken doğma ihtimali var, o yüzden belli olmuyor, 30dan sonra hazırlanmalı, son haftalara bırakılmamalı elden geldiğince
ozkangulkilic asennaa bende aynı şekilde düşünüyorum ama bekliyorum bakalım inşallah en kısa zamanda gelir
elmaelmaelma Erken doğum riski yoksa 33-34 geç değil bence. Ama kafanıza takılıyorsa dolabı beklemek yerine ilk etapta lazım olacak ve çantaya konacak şeyleri önden yıkayıp çantayı hazırlayabilir, kalanları bi hurçta da bekletebilirsiniz.
ozkangulkilic elmaelmaelma o şekilde de çok karışık geliyor bana en iyisi diyorum bekleyeyim ve kafam rahat hazırlayım hepsini bakalım 😌
Flamingo_1411 ozkangulkilic seni telaşa vermek istemem bana oldu diye sanada olacak diye bir şey yok ben çantamı 30+4 te hazırlamaya başlamıştım çevremden erken daha diye bir sürü yorum aldım ama 1 hafta sonra 31+4 te hiçbir belirtim yokken şiddetlenen sancıyla hastaneye gittim ve doğum başlamış erken doğum yaptım
ozkangulkilic Flamingo_1411 Allah bağışlasın tabi ki insanlık hali olabilir herşey inşallah bende öyle bişey olmaz ne diyeyim