2bebelianneee Ben attım mutfağa kendimi pirinç pilavı, karnıyarık, ıspanak çorbası, cacık yapacağım 🫠
Boncukk123 2bebelianneee bende mercimek çorbası dünden vardı yanına fırında köfte patates pirinç pilavı cacık yapcam nasib olursa ☺️🌸
Beyzabetulozkul 2bebelianneee ben dün hastanede yatıyordum eşim içime dert olmuştu, bugün sevdiği şeyleri yapıcam🥰 Mercimek çorbası, fırında tavuklu patates, pilav, havuç tarator, salata yanına da turşu felan koyarım 🥰
Tuba_a 2bebelianneee Mercimek çorbası Fırında bezelyeli sebzeli et sote Pirinç pilavı Yoğurtlu mor lahana salatası Fındıklı kabak tatlısı
2bebelianneee Beyzabetulozkul İlk gün bende farklı bir menü düşünmüştüm onu yapamadım hasta olmuştum kolaya kaçmıştım aynı senin gibi benim de içime dert olmuştu seviyorum ben Ramazan da güzel yemekler yapmayı 😋 afiyet olsun şimdiden 🫶🏻
Ceviz6550 2bebelianneee Yayla çorbası Sebzeli bulgur pilavı Soslu patatesli tavuk Salata Kadayıf tatlısı ☺️
zumraninannesii 2bebelianneee Karnıyarik Ayran Turşu Revani Benim eşim çok yemek sevmiyor karışık olmasın diye siz benim 3 gün yapacağım yemeği yazmışsınız 🤣🤣🤣
2bebelianneee zumraninannesii çorba dünden kalma 🥲 çorbasız yemek yesin istemiyorum direk kuru kuru 🥹 bu yemekler iki gün yetiyor bize bu arada 😇
zumraninannesii 2bebelianneee işte benim eşim sevmiyor karışık yiyemiyor midesinden dolayı ben de sade yapıyorum
2bebelianneee Seyma-10 ben dün havuçlu ispanaklı terbiyeli bir çorba denedim gerçekten çok güzel oldu tam bir vitamin deposu 😋
zumraninannesii Seyma-10 güllaç tarifi varmı muhallebili yapıyorlar ondan mı yapacaksiniz sade mi muhallebili güzel oluyor mu hiç denemedim merak ettim