BBusraa AliBinnur ilk 3 ay. 12. Haftaya kadar yani ama tabii herkese farklı uygulayabilir doktorlar durumlarına göre ☺️
Svd1 AliBinnur 4 aylıga kadar kullandım 4 ve 5 te bıraktırmıstı 6dan sonra sımdı doguma kadar kullanıcam baslarda dusuk tehlıkesı vardı sımdıde erken doğum rıskı benım oglan bıraz sabırsız😂 31+4üz
031965 Kalp atışı alana kadar kullandırdı doktorum sonra bıraktım ama şimdi 24. Haftadayım kanamam olmuştu tekrar kullanmaya başladım
AliBinnur Benim kanamam kesildi 9.haftadayım ialcım bitmek üzere 5-6 tane kaldı kontrolum 10 ocakta o zamana kadar bi sıkıntı olur mu diye korkuyorum 🙄
semrakarahan AliBinnur saglik ocagindaki doktora yazdr bnde oyle yapiyordm doktorunda birak diyene kadar birakma
semrakarahan AliBinnur benimkide yok ama kullaniyorm 200 luk iciyordm sabah aksam doktor 1 defaya dusurdu ama birakma dedi hemen bitti die birakmaktq olmaz sn doktorun birak diyene kadar kullan
AliBinnur semrakarahan yok bırakmıycam zaten doktor bırakma diyene kadar ama kontrole kadar 4-5 gün kullanmıycam
Svd1 AliBinnur canım ben hiç aksatmadım günde 2 kez kullanıyorum o ara verdiğim 2 aykık sürec dusuk tehlıkem gectiği için doktorum kesebiliriz demişti 6 aylık oldugumda erken dogum riski gördüğü için devam ettik yoksa ben kendimden o arayı vermedim