busesssssss kızlaaar hamilelikte hazır yogurt sakıncalı diyorlar nasıl yapıyorsunuz? ve ayrıyeten sütü de yine temiz güvendiğiniz yerden alıp kaynatıp için hazır olanın herhangi bir faydası yokmus sanırım neler yapıyorsunuz yogurdu ve sütü yazın bakalım :)
metemom_ busesssssss köy yoğurdu satılıyor tanıdık bir markette genelde ordan alıyoruz ama hazır yorgundu yemesi daha kolay geldiği için bana hazır da alıyorum
Yenianne02 busesssssss çiğ süt alıp mayalandırıyoruz annemle ama gebeliğin başlarında hazır yoğurt ta tükettim bazen mantıya falan tatlı yoğurt daha iyi oluyor diye
Havvakc busesssssss Bulunduğum şehir de kimseyi tanımıyorum güvenip alabileceğim bir yer yok. Ve herkesin organik köy ürünleri tüketme imkanı yok doktorlar da bunun farkındadır. Ben yoğurdu da sütü de marketten hazır alıyorum. Tamamen faydasız olacağını sanmıyorum.
busesssssss metemom_ yalnız değilmişim vicdan azabı çekiyorum bazen hazır yiyorum sonucta kapalı kutuda diye ama umarım faydası vardır
Limonlukekkk busesssssss yooo konuşmadım hamilelik hastalık değil ki o kadar da kasmaya gerek yok hem pimpirikli insanların başına gelir olumsuz olaylar ben aslında ev yoğurdunu çok severım taş gibi de mayalarım ama hiç halim yok yemeklerı bile eşim yapıyor
Yusufeymenimm busesssssss kendim mayalıyorum köyümüzden geliyor süt bildiğimiz yerden hazır yoğurt yemiyor evdekiler
Cennet_kusum16 Hazir süzme yoğurt yiyorum diğerleri midemi bulandırıyor bide laktozsuz süt içiyorum oda hazir. İlk kez duyuyorum hazır yoğurt zararlı diye
lena1234 lena1234 süt de aynı şekilde. Eşim doktor hazır sütler denetleniyor. Belli bir ilaç Seviyesine uymak zorunda. Ama köyden aldığınız adamın ne kadar antibiyotik verdiğini hayvana hangi ilacı içirdiğini bilemezsiniz . Ayrıca pastörize de değiller. Süt ve süt ürünlerinde vitamin/ zarar dengesini göz etmek zorundayız
busesssssss lena1234 yaa yani siz hazır yoğurt tüketip hazır süt tüketiyorsunuz içim daha da rahatladı :)
lena1234 busesssssss evet güvenmiyorum insanlar ineklerine ne veriyorlar.Ayrıca kendimiz kaynattığınızda da tüm vitamini ölüyor
Kelebekmisaliihayat busesssssss köyde büyümüş biri olarak hazır yoğurt sevmiyorum. Şehirde yaşıyorum, yıllardır yoğurdu kendim yapıyorum. Gittiğim şehirde önce güvenilir bi sütçü buluyorum. Ev yapımı yoğurt daha sağlıklı.
Aybarssena busesssssss bende bunun süt tüketme versiyonunu doktoruma sormuştum. İçebiliyorsan inek sütü iç ama içemiyorsan hazır sütte içebilirsin problem yok demişti. Bunun yoğurt içinde geçerli olduğunu düşünüyorum