MorKelebek54 Babby bu kadar erken belli olaz bu kuzum bende 5 haftalikken gittim sadece keseyi gorduk 8. Hadtada kalp atisi icin gittim kese icinde bebegi gorduk tani cok net degildi beyazlik gini duruyidu ama gördük 5 haftalikkta bebek gorunmez yani daha cok minik oluyo o haftalarda
Munevver_kaplan_33 Babby korkmayın 5+5gunlukken gittim sadece kese göründü 7. Haftada çağırdı dediğin gibi kalp atışı için kalp atışını tam net olmicak şekilde duyduk yani değişiyor şimdi 11 hafta oldu birkaç gün önce gittim gümbür gümbür dinledim kalp atışını eli ayağı belli ollmustu balık gibi cirpiniyordu bebeğim 🥰
Babby Gmzince1222 2 hafta sonra kalp atışları için gel dedi yok yada var demedi heyecandan sormayı da unuttum ultroson fotosu verdi
Gmzince1222 Babby ultrason fotosunu paylaşabilir misin ? Ama bir sıkıntı olsa muhakkak söylerdi ve kalp atışı demezdi görmüştür illaki bebeği
Babby MorKelebek54 evet bende bunu merak ettim strese girdim 🥺 kan almaya gerek yok dedi 4mm 5 hafta ile uyumlu 2 haftaya kalp atışlrı duyulur tekrar gel dedi
Gmzince1222 Babby ben 3,5 haftalıkken gittiğimde kese de görünmüştü , içinde nokta gibi birşey vardı bu bebeğin demişti. Özel hastaneye mi gidiyorsunuz? Bence bu durumlar cihazdan da kaynaklı olabiliyor
MorKelebek54 Babby korkma kuuzm bu hadtalarda gorulmemesi nkrmal oluyo bidaki gittiginde kalp atislarini duydugunda rahatlarsin insallah ☺️☺️ bak istersen benim ilk ultrasonu atsyim hatta sana