senatss Sevbebek Sevbebek adetime henü var bu ay tuhaf bir regl oldum renk olarak ve az geldi o yüzden tapmak istedim iki testinde de 2. Çıktı biri dün biri de bu işte sabah yaptım
Gmzince1222 senatss erken gebelik testi mi denesen, bende adetten önce bu testle yapmıştım biri silik biri direk negatif çıkmıştı adetimde gecikmemişti. Erken gebelik testinde öğrenmiştim
senatss Gmzince1222 birde onu deneyeyim barii 2 3 gün daha bekleyebilsem keşke daha iyi sonuç alıcam da içim içimi de yiyor valla
Gmzince1222 senatss erken gebelik testi dene o zaman onlar adetten önce sonuç verir bunlar biraz yanıltıcı olabiliyor
Gmzince1222 senatss onu bilmiyorum ben yaptığımda yumurtlama zamanım geçmişti. Ama bunu duymuştum sanki daha önce. Bence kan ver garanti olsun 😅 Belirtin var mı
senatss Gmzince1222 ayy Valla kafayı yiycem sana da yazıp durdum kb lütfen koku hassasiyetim şu sıralar çok fazla başka da yok belkide çok çok erken olabilir diye düşünüyorum
Gmzince1222 senatss olur mu öyle şey 🫶🏻 Bende göğüslerimde ağrı vardı aşırı yorgunluk uyku hali vardı zaten bunlar erken belirtiler sen bi erken gebelik testi yap güzel haberler alırsın inşallah