annesinin_kelebekleri 13Gamze08 nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama bu gün happycenterde gördüm karpuz İstanbul
Ask1907FB 13Gamze08 şifalar olsun şimdiden yarasın ben işinize 😇valla insanın canı istedimi kmlerce yol bile çekilir😍
13Gamze08 Ask1907FB valla 3 gündür aklımdaydı geçer sandım ama geçmedi nasibimizde varmış demekki alabilmek 🌼
Ask1907FB 13Gamze08 13Gamze08 geçmez maalesef yemeden geçmiyor ve bıtane ile yitiinmeye de biliniyor bazen
Kullanici61 13Gamze08 bulursun insallah canim vala ben 3 tane yedim ama o yazin yedigimiz lezzeti veya instagramda onune cikan videolardaki görüntüyü bekleme 😂🤭
13Gamze08 Kullanici61 evet yedim az önce ve öyle değil gerçekten hevesimi keser mi kesmiştir diye düşünüyorum 😆
mom-2024 13Gamze08 deli gibi çilek aşeriyorum. Normalde çok aramam yemem hatta evde olsa yıkayıp yemeye üşenirim ama 2 haftadır her gün kusana kadar yiyorum 🙈
mom-2024 13Gamze08 ulaşılamazlara şu şekilde bakıyorum genelde “mevsimi değil bulup yesem bile lezzeti beni tatmin etmeyecek o yüzden amannnn boşver “ şeklinde kendimi yatıştırıyorum 😂😂
Svncezo 13Gamze08 bugün şok markette gördüm Sancaktepe İstanbul 1 tane vardı bence bütün şok marketlerde vardır