13Gamze08 Anneler ya ben iki üç gündür felaket soğuk bı karpuz 🍉 istiyorum ama yok 😔 sizinde aserip ulaşamadığımız oldu mu çok kötü hissediyorum ve 37 haftalık hamileliğimde ilk defa bişey aserdim
hepoyleolurzaten__ 13Gamze08 kiraz 😏 hamileliğimden beri canım deli gibi kiraz istiyor neyse yaza az kaldı diyorum 😂
Mommmmy Hangi ildesiniz? Bir çok ilde çıktı aslında karpuz İzmir’de biz bulup yedik . Ama bulamazsanız da bari içecek olarak karpuz suyu alın soğutup soğutup için
13Gamze08 Mommmmy ay canım keşke ilçem bir tık küçük bakınıyorum vs ama yok eşimde ankaradan arıyor hatta bin lirada olsa alcam ama yok diyor onuda darliyom iatemsizce 😂
Melos9 hepoyleolurzaten__ off bende kiraz maalesef bir kaç şey daha canım çekti onları zor bulduk ama kiraz yok dondurulmuşta bulamıyoruz 🙄 34 haftalık olduk az kaldı bakalım hala arıyor eşim 😂
13Gamze08 MadameNoire ay bide kesfette kaşıkla yiyolar ya nasıl canım istemesin iki üç gündür içim yaniyo gibi oluyo 37+2 yiz ve ilk defa aserdim oda karpuz olacağı tuttu
Gul_se77 13Gamze08 hamileligimin ilk aylarında yeşil limon yedim bol bol şimdi son haftalardaýim canim herturlu tatlıyı çekiyor DÜN karpuz gördüm çarşıda
Ask1907FB 13Gamze08 şifalar olsun şimdiden yarasın ben işinize 😇valla insanın canı istedimi kmlerce yol bile çekilir😍
13Gamze08 Yasmiyy bn osmniyedeyim eşim ankarada orda varmış sanırım ordan gönderecek o dereceye geldik
225834zey Yeşil erik 🤤Kıbrıs’ta bulamadım maalesef ama istabulda 7 tane minik bir paket bulmuştu babam🥰
MadameNoire 13Gamze08 internetten bak belki bulur sipariş verebilirsin ya da karpuz aromalı içecek iç belki hafifletir canım ben bulup aldırsamm bile tatsız çıkma ihtimali yüksek o yüzden aldırmıyorum.