Gamze0408 miniiiikfasulye çıkardım bakalim bende bazen mecbur takiyorum disarda hastaneye giderken vs akinti cok oluyor çünkü
Gamze0408 Meryykb01 tabi ki girdim hanim efendi hamileyim ya kendiliginden hamile kalmadim sonucta bu kadar sert konusmanin manasi nedir anlayamadim cevap vermek veya bisey yazmak zorunda degilsiniz burda insanlar soru soruyor care ariyor kendilerine zaten canim burnumda
bebosmommy Meryykb01 ben tuvaletten geçebileceğini düşünüyorum ama hamilelik öncesi de geçmiş olabilir yeni de uzun süre gizleniyor dediğiniz gibi benim düğünüm için gittiğim ağdacıdan geçmiş olabileceğine inanıyorum korkunç bir hijyensizlik vardı ve köyde olacağı için düğünüm tek şansımdı çok pişmanım siğil olduğu da kesin değil doktorum benzemiyor dedi ama doğuma yaklaşmadan sıvı aldırmam gerekiyormuş benim de
MadameNoire Meryykb01 Allah şifa versin herkese benim de 28 nci haftaya gelince siğil çıktı önceden hiç yoktu.. sebebini bilmiyorum neyden bulaştı etti 🤷♀️
Meryykb01 Batbur 10000 de bir ihtimal ki o da cinsel yaşantınız yoksa,cinsel yaşantınız varsa tuvalet gibi ütopik bir ihtimal düşünülemez genelde kocalar aldattı mı şüphesi uyandırdığı için tuvalet ya da banyo gibi ütopik ihtimaller ortaya sunuluyor
Cennet_kusum16 Pedler enfeksiyon ve mantara sebep veriyor. Tetiklemis ya da öncü olmuş olabilir geçmiş olsun
bebosmommy Meryykb01 kocadan önce de geçmiş olabilir bence kadınlarımız kendileri aldattı sanılacak diye böyle bir düşünceye giriyor ama her türlü olabilir dediğiniz gibi başlığı açan hanımefendi eşinin ve kendinin başka yaşantısı olmadığını söylediği için ben WC mantıklı buldum ama ağdacılar lazerciler bir sürü imkan var dediğim gibi haklısınız
Meryykb01 bebosmommy asıl sebep eşlerin sizden önceki yaşantısında kapmış olduğu hpv virüsü genelde burun ucundaki sebepler dururken en uzak içimize sineni düşünüyoruz
bebosmommy Meryykb01 aynen öyle :) bende eşimin de benim de daha önce ki hayatlarımızda risk olacağını düşündüğüm için evlenmeden detaylı taramalara girdik ikimizde yoktu bir şey bende eğer bendekiler siğil ise hpv virüsü varsa o ağdacıdan şüpheleniyorum dediğiniz gibi önce cinsel yaşam bakılmalı ama toplum olarak kadınlar aldattım sanarlar erkekler aldattım sanarlar dediği için köşelere bucaklara bakılıyor 🫣
Meryykb01 bebosmommy aynen öyle maalesef ki hekimler genelde bu ütopik sebeplerden sonra kendi aralarında konuşurlar aile birliğinin bütünlüğü için..çünkü kadın virüsün uyuduğunu bilmeden eskiden yoktu şimdi var o zaman eşim beni şimdi aldattı da çıktı diyor
MadameNoire Gamze0408 bende istemem ama sağlık açısından mecburen olmak gerekiyor ise yapacak bisey yok canım kendini sartlama lütfen.
Gamze0408 MadameNoire sen sezeryan mi olacaksin peki tabi ki sartlandirmiyorum allah neyi nasip ettiyse o olsun sezeryan sonrasindan endiseliyim sadece ondan