Edvuslayd Arkadaşlar 34 haftalık hamileyim bir gün iğne bir gün hap olmak üzere kan sulandırıcı kullanıyorum ama doktorum habı bırakmamı söyledi benim şekerimde riskli sınırda pıhtı atma bebeğe bişey olma gibi bi ihtimal olurmu yardımcı olursanız sevinirim
myangelson Edvuslayd riskli bir durum olsa doktor kesmezdi diye düşünüyorum ki kan sulandiricilar doğuma doğru kesiliyor diye biliyorum öyle duymuştum sizin de belki yavaş yavaş kesecektir
Serendipity16 Edvuslayd hap zaten önceden bırakılıyor çoğu doktor 32. Haftadan sonra bıraktırıyor etkisi çokmuş çünkü iğnede kullandığınız için sıkıntı olmaz inşallah bende iğneyi ne zaman bıraktıracak onu merak ediyorum
Edvuslayd myangelson çok sagolun doktor bi sıkıntı olmaz dedi ama daha önce 2 düşüğüm olduğu için korkuyorum biraz
semanur0456 Edvuslayd haklısın canım korkmakta ama doktorun illaki bildiği vardır vücudun yeteri kadar kanı sulandırmıştır doğumda cok fazla kan kaybı olmasın diye ilacı kesiyolar
myangelson Edvuslayd rica ederim. Yani sonuçta doktorunuz sizi en iyi bilen bir hekim korkmayın. Sağ salim kucağınıza alın bebeğinizi 🤲🏻