Ugurhilal Sadelim ya ben zannettim ki diğer isimi siz istediniz birini siz birini eşiniz koydu üzülmeyin değiştiriliyor artık hemencik
ozgenbayat Merhaba benim de ilk oğlumun adı mirâli ikinci oğluma hamileyim şuan onunda adını yiğit Aras düşünüyorum ❤️🥲
Sevdekusu1 Yahya Timur sizce nasıl eşim istedi bende tamam olur dedim zamanla alıştım isme ailelerde beğenmeyenler oldu kayınvalidem görümcem ve kendi annem onlardan bazen etkileniyorum sonra hayır ya güzel isim diyorum
Filizydemir Bir oğlum var Yiğit . Şimdi 31+3 oldum bi oğlum daha olacak nasipse adını Emir Kaan düşünüyoruz 💙
Mehtapkbrekmn Nnoktaa oğlumun adı KaanEfe Allah nasip ederse kızımızı kucağımıza almayı bekliyoruz bundan üç yıl önce babamı kaybettim ablam rüyasında babamı gördü babam kızımı istemiş deva’mı verin biraz seveyim diye bizde MinelDeva ya karar verdik ❤️
tugbaa1202 Nnoktaa Hasan Çağan istiyoruz bizde. Hasan esimin dedesinin ismi cok istiyor bende kimlikte gecsin istemiyorum iki isim sevmiyorum genel olarak zaten. Herkes Hasan Çagan olarak bilsin her yerde yazsin ama resmiyette tek olsun istiyorum. Bakalim henüz o konuda anlasamiyoruz 😅
Ebrarabla_06 Nnoktaa ilk kızıma kayın validemle beraber karar verdik o Büşra koydu bende ebrar şimdi ki kızımda eşim karar verdi adı turna olacak bende yanına isim düşünüyorum daha bulmadım