metemom_ Ay kızlar 17 haftalık oldum ilk gebeliğim hiç hareket hissetmedim göbeğim de hiç çıkmadı siz ilk gebeliğinizde hangi haftalarda hissettiniz çok merak ediyorum nasıl bir his
Esraaaas metemom_ 19 haftalıkken hissettim canım ayırt edebileceksin hareketini ve çok güzel bir his ondan sonra hissetmeye başlıyorsun zaten
Salihahncrl metemom_ aşkım ben 18. Hafta da yavaş yavaş hissetmeye başladım 22 haftalık olduk şimdi ayaktayken bile hissediyorum , merak etme hissediyorsun çok güzel bir duygu Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏
mystery00 metemom_ ilk 19da hissettim haftalar geçtikçe daha belirginleşti o kadar değişik güzel bi his ki anlatamam böyle kımıl kımıl çok hoş bi his oluyo 😄
tatlibebegim_ metemom_ ilk 16da hissettim kalp atışı gibi bi defa attı bida atmadı 17e girdim tam anlamıyla hissetmeye başladım şimdi ise içerde takla atıyor 32+3 olduk😅
metemom_ tatlibebegim_ peki karnınızın dışından hareketleri görünüyor mu canı bazen biraz onu da merak ediyorum 😊
tatlibebegim_ metemom_ ilk hissettiğim zamanlar kasıklarımda atıyodu hep pıt pıt hafta geçtikçe yukarı çıktı şimdi midemde sağda sola atıyo dışardan baya bi belli oluyor dalgalanma şeklinde 🥰
Esraalic metemom_ 19. haftanın sonlarında hissettim su an 25. Haftadayız ordan oraya kaçıyor çok net hissediyorum 🤭😊
metemom_ Esraalic canım göbeğin hiç çıkmış mıydı hissettiğinde benimki çıkmadı da belki ondan hissetmiyorumdur diye düşündüm