sedam94 Dün dondurulmuş embriyo transferimin 5. günüydü evde idrar testi yaptım pozitif çıkınca kan verdim 14,21 çıktı Doktorum bu sonucu degerlendiremeyiz 10. gün verin dedi moralim bozuldu biraz sizce nasıl
Anneolmahayali1 sedam94 5 ten yukarısı pozitif sayılıyor ama 2 günde bir düzenli artış olması gerekli hayırlı olsun inşallah 🥰
metemom_ sedam94 canım pozitifi görmüşsün artışı takip et kafana takma bol bol dinlen hatta biraz sabrın varsa daha fazla bekle gittiğinde keseyi de gör 😊
Olmazsanolmaz sedam94 Adetimden 1 hafta önce hastalandım ve hastane de beta baktılar beta 7.8 çıktı beta kesin sonuç değil artış var mı ona bakılacak dediler 2 gün sonra tekrar kan verdim 60 çıktı pozitif dedi doktor sonrasında adet olmadım yani inşallah sizinde vardir ama buyuk ihtimal var 😊
sedam94 Anneolmahayali1 teşekkür ederim ☺️ cuma günü tekrar vericem 8. gün olucak zaten inşallah artış vardır. Dr nin istediği pazar günü tekrar veririm 🌸
metemom_ sedam94 aynı ben 😂 ama kese olmadan doktora gidince de boşa gitmiş gibi oluyor bir şey yapmıyor
sedam94 metemom_ ilk kez pozitif gördüğüm için çok tecrübesizim ☺️ hala içimde bı minik olduğuna inanamıyorum şükürler olsun inşallah sıkı sıkı tutunur 🤲
sedam94 Olmazsanolmaz hayırlı olsun gebeliginiz inşallah 🤲 umarım benim de yükselir cuma bı daha vericem
Olmazsanolmaz sedam94 merhaba sizi merak ettim inşAllah hayırlı güzel haberler almışsınızdır verdiniz mi kan☺️☺️
sedam94 Olmazsanolmaz evet verdim bugün şükür yükselmiş 56,53 çıktı sonucum üç günde iyidir diye umuyorum ☺️ Dr pazar günü istiyor o zaman da vericem inşallah daha da yükselir 🤲
Olmazsanolmaz sedam94 yaaa çok şükür canım bundan sonrası yükselir zaten ama sana tavsiyem adetinin gününden 7 8 gün hatta 10 gün geçtikten sonra doktora git ki kese ve yolk görülsün acele etme sonra insana kese var içi boş bilmem ne diyip kafa karıştıyolar ama yine de kendin bilirsin Rabbim sağlıkla kucağımıza almaya nasip etsin ☺️🤍🤍
sedam94 Olmazsanolmaz tamam canım benim öyle yapayım çok heyecanlı bı surec gerçekten ☺️ Rabbime şükürler olsun 3 yıldır uğraşıyoduk demek ki vakti varmış 🌸
Olmazsanolmaz sedam94 yaaa okadar çok sevindim ki sana rabbim bu nimeti herkese yaşatsın sağlıkla nasip etsin herkese çok dua edelim canımm çevremde de okadar isteyen bekleyen var kii🥺🥲🥲☺️🤍🤍
sedam94 Olmazsanolmaz Allah razı olsun canım benim 🤗 gerçekten Allah isteyen herkese nasip etsin çok güzel bi duygu 🤍