gamze_gbdk Kizlar pazar gunu pik olmustu 3 gun ust uste degerlendirdik catlama olmus mu iliskiye girmeme gerek var mi
Merve-metin gamze_gbdk çatlama olmuş değerlendirdiyseniz eğer çatlama olduğu gün itibarıyla 14.gün test yapabilirsiniz
gamze_gbdk Merve-metin pik gordugum gunden beri degerlendirdik 3 gun iliski oldu bugun ovulasyon testi yaptim iste boyle cikti canim
gamze_gbdk Merve-metin bugun iliskiye girmemize gerek var mi canim catlamis ama 3 gun degerlendirdik zaten
gamze_gbdk Merve-metin 3 gun degerlendirdim en alttakini bugun yaptim pik gordukten sonra test yapmadim bugun yaptim iste
Merve-metin gamze_gbdk tamam canım o zaman yeterli bundan sonrası sana bağlı ne zaman değerlendirmek istersen artık
Merve-metin gamze_gbdk sen istersen bugünü de değerlendir bırak canım pik gördükten sonra test yapmadım demiştim belki bugün çatlama oldu çatlama da önemli çünkü tutunmada diye biliyorum
gamze_gbdk Merve-metin benim pek umudum yok ama insallah reglime 2 hafta var ama gogus agrisi cekiyorum ve cok agriyor regl belirtisi galiba
Sevvalll42 gamze_gbdk evet sen iki günde bir gir zaten yumurtalama gününde girmişsin garanti olsun yani
gamze_gbdk Sevvalll42 tamam o zaman bugun iliskiye girmemize gerek yok zaten 3 gun ust uste iliskiye girdik simdi 2 gunde bir girerim