esmerrmm Kizlar bu kansizlik icin serum alinca acmi tokmu gidilmesi gerek acaba , doktorunuz ne demisti , 10tüp kan aldilar bnden ondan hazirlanicakmiş
esmerrmm esmerrmm kizlarrr acmi tokmu gidiliyor acaab sabah 11 de o saate kadar acmi kalmam lazim acaba
tuzlulimoon esmerrmm sizinki farklı mı anlamadım ama ferinject yapıldı bana hafta sonu tok gitmiştim. Sadece tahlili verdiğim gün aç gel demişlerdi
esmerrmm Beybitooo hgb de 65 yaziyor cnm asiri dusuk , bilmiyorumki unutmusta olabilirmi acaba diye dusunuyorum ama 11 e kadarda ac kalmak zor olur ztn
esmerrmm tuzlulimoon tahlil verirken ac gittim bugun ama cuma gunu kan alirken acmi tokmu bilemedim , siz kan aldiktan sonra nasil hissettiniz acaba iyimi
tuzlulimoon esmerrmm sanırım size farklı bi uygulama yapıcaklar çünkü ben 2 tüp kan verdim sonuca bakıp serum taktılar. Rapor çıkarılması gereken bi ilaçtı. Siz 10 tüp kan vermişsiniz. Bilemedim. Bana yapılan serumda inanılmaz başım ağrıdı 3 gün kadar sürdü. 2 doz uygulandığı için öyle olmuştur dediler
esmerrmm tuzlulimoon doktor senden alınan kandan hazırlanıcak , bana gelmeden labovatuvara ugra al gel dedi, zaten kansizliktan ölüyom bide 10tüp gitti 😂