izobellaaa-_- Ben doktorun verdiklerini almıyorum şirket ile anlaşmalı olduğu için özel doktorum ama yine de kendim araştırıp alıyorum isimleri tam yazmasını bilmiyorum bakamam lazım 😀 ama bana çok iyi geliyor folik asiti de araştırıp aldım
Gulsah-207 izobellaaa-_- 3.aydan sonra folik kullanım amacımız ne bunu bir türlü anlayamıyorum araştırıyorum da 12.haftasında kullanım ile ilgili hiç bilgi yok siz ne düşünüyorsunuz
Deletedmom_88 Gulsah-207 gyno tardyferon kullanıyorum ben. Gün aşırı alıyorum, bir gün demir ilacını bir gün folik asit olacak şekilde (ocean mummy)
Gulsah-207 Aysedogan229924 nasıl kullanılıyor damla şeklinde mi damlatsa kaç damla damlatıp içiyorsunuz birde suya mı damlatıyorsunuz
Aysedogan229924 Gulsah-207 bnmde doktorum özel ferro sanol yazms bnada ama hapı yutamadm için aile hekimliğine sordum bunu yazms doktorumun haberi yok bidee zaten özel dekiler hep anlaşmali olduğu için ocean marka yazıyorlar vede çok.pahali maalesef o yüzden
izobellaaa-_- Gulsah-207 kızzz benim doktorum 2. Hamileliğim de de kullandırdı bebeğin beyin gelişimi için önemi çokmuş ama yalan yok ben genel olarak saçımı çok uzattığı için de kullanıyorum 😃
Zeehraaaa Gulsah-207 33+3 deym doktor vitamini bıraktrdiı içinde folik asit ve bir çok vitamin vardı şimdi sadece demir ilacı ve d vitamini kullanıyorm
Gizemd-01 Gulsah-207 öyle bişeyde sorun olsa doktor söylerdi sanırım. İki ayrı doktor takipliyim ikiside iç dedi demir ilacını
MorKelebek54 Gulsah-207 doktorum bana 14. Haftamda verdi doguma kadar kullancagimi soyledi icerigini tam olarak bilmiuorum tabi ama doktoruna danissan daha iui olur. Ki bence kullanilmasi gereken bi vitamin kullanmassan eger bebek senin kendi vitmsininden yararlancak bu sefer sen eksik kalcaksin vitaminden bence devam et ama icmek istemiyosan da doktruna danis mutlaka ☺️☺️
Aysedogan229924 Aysedogan229924 bide arkadaşlar magnezyum ne kullanıyorsnz octeniz mi neydi sarı kutu yazmış onu da kulanmadm midemi bulandırıyor kusuyorum atamıyorum magnorm suda eriyenn kullanan varmı bunu da aile hekimliğine sordum öyle aldm