Tontonsu Sat’a göre 23 Ocak 7+2, ultrasonda 6+3 olan gebeliğim üstten ve alttan muayene doopler ile kalp atışı duyulmadı, kürtaj olmam gerektiği söylendi aynı durumu yaşayan var mı?
Tontonsu Burcu-2634 kanaman oldu mu hiç diye sordu hayır dedim detaylı ultrasonda bebeğin damarlarının gözükmediğini söyledi
Salihahncrl Tontonsu ben keseyi ve kalp atışlarını 8. Haftam da duydum ve gördüm başka bir doktora daha gitmenizi tavsiye ederim direkt olarak kürtaj ol demelerine anlam veremedim
160721P Tontonsu ne alaka 5 6 haftada bebek bile zor görülüyor herkesin hamilelgi bir değil ilk bebeğimde 5 haftalikti kese gördüm 6 haftada bebeği 7haftadada kalp atışını duyduk sen kimseyi dinleme adete göre geç döllenme olablr bekle canım sen 8 haftaya kadar yolu var gerekirse doktor değiştir imkanın varsa özele git devlet hastanesinin ultrasonlari hiç kaliteli değil zaten
Babykalamar Tontonsu siz yine de dokuzuncu haftaya kadar bekleyin hala daha duyulmazsa o zaman olursunuz çünkü sekizinci hafta duyulan bebekler var
Burcu-2634 Tontonsu sen hem bekle hem doktorunu değiştir hastanede ki cihazlar bile fark ediyo kalp atışı duyumunda
Tontonsu hnb bununla ilgili hiçbir şey söylemediler doktor ultrasonla baktığında son adet tarihimden bir hafta eksik olarak söyledi haftasını
Nissyoo Salihahncrl Salihahncrl merhaba benim dün kahve lekem geldi acile gittik sate göre 7 hafta ama ultrasonda 6 hafta kalp atışo duyamıyorum kürtaj dedi kabuş etmedm bşka doktora gittim progestan verdi bekleyelim dedi, biz sat günü hamile kalmıyoruz yani normal değilmidir bi hafta geri olması acaba dua edermisiniz insallah salı kontrole gideceğim umarım duyabiliriz
Menisaa Tontonsu 9. Haftaya kadar bekleyin benim kese vardı içi boştu kürtaj dediler kabul etmedim bekledim gittiğimde kalp atışı oluşmuştu şimdi 36 haftalık olduk çok şükür 🤗