Gulsah-207 19 haftalık hamileyim doktorum magnezyum yazmadı ama formda denk geldiğim herkes kullanıyor rutin olarak alıp kullanmalı mıyım bu konu da bilgisi olan var mı
Aselim11 Gulsah-207 magnezyum kullanımı rutin değil canım ihtiyaca göre mesela ben 16 haftalığım çok kasılmam var 3 gün önce ultrasonda bakarken ben söylemeden hoca kasılmaların var dikkat et dedi ve magnezyum yazdı diğer 2 gebeliğimde kullanmamıştım
Haticeburak06 Gulsah-207 ben 29 haftalığım hiç kullanmadım bişeyde olmadı benmde doktorum yazmadı🤷🏻♀️
asetonluoje Gulsah-207 ben 10. Haftadan beri kullanıyorum bu gebeliğimde çünkü kasılmam var. İlk gebeliğimde çok geç başlamıştım. İhtiyaca göre veriliyor genelde
Rabiul Gulsah-207 huzursuz bacak sendromum başladı magnezyum verdi doktorum işe yaramadı başka markaya geçtik şuan iyiyim , vitamin veya folik gibi bir şey değil ihtiyaca göre doktorun zaten verir
metemom_ Gulsah-207 canım o bel ağrısı kasılması olana veriliyor ben sadece ağrım olduğunda kullanıyorum doktora da ben söyledim kendi yazmadı zaten
metemom_ Gulsah-207 evet canım benim de şiddetli bel ağrım vardı gece yatarken belimi yastıkla destekleyip magnezyum yutunca tamamen geçti
Iremkoko Gulsah-207 herkes isteğe bağlı değil demiş ama benim değerlerim çok iyi çıkmasına rağmen verdi çünkü bebek hepsini çekicek değerlerin düşücek dedi hatta rutin olarak 1 adet içiyodum suda eriyen tadını sevmediğim için hap olabı yazdı kramplarım başlayıncada 2 şer tane içtim yani bence kullanmalısın
Caglaen Sumeyyesummer ocean extra mag , her magnezyum çeşidinin etkisi farklı ihyacınıa göre araştırıp alabilirsiniz 🌸
SrpYlmz Gulsah-207 Dördüncü ayimin başında basladik bir aydır kullanıyorum besinci ayıma giricem doğuma kadar kullanilcak diye biliyorum benimkinin adı Magosit memnunum. Gunde bir tane yemekten sonra iciyorum