2205 Merhabalar, doğal içerikli olarak bebek için deterjan, ıslak mendil ,bulaşık deterjanı , şampuan vs gibi önericeğiniz kullandığınız markalar nedir acaba doğmadan alıp aradan çıkarayım istiyorum. Marka olarak bilgi verebilir misiniz 🌸
tugcesakzci 2205 Siveno, incia,ecowell, sebamed bakım ürünleri, siveno deterjan ıslak mendil Sleepy bionatural veya baby turco doğadan
Nnoktaa 2205 çamaşır deterjanı olarak siveno leke çıkarıcı olarak baby me toz, şampuan, pişik kremi, losyon ve yağ olarak mustela kullanıyorum. Islak mendil sleepy new born sarı paket.
Fundahakanb 2205 pureseed şampuan aldım. 1. Doğumumda amwayden almıştım şampuanı vücutta yıkanıyor şahane bir seydi
crnmom 2205 Pişik kremi mustela, bezi sleppy, ıslak mendili sleppy natural, şampuanı mustela (ama alerji yaptı değiştiricem) kendim içinde koltuk altı rolonu olarak siveno kullanıyorum çok memnunum çamaşır deterjanı olarak dalin kullanıyorum bu saydığım ürünlerden şampuan hariç memnunum
_Gulsah_ Mom’s Green var bulaşık deterjanı, şampuan, çamaşır deterjanı gibi neredeyse tüm temizlik ürünleri var. Hatta bebekler için ayrıca ürünleri de vardı. Leke çıkarıcı olarak da Zeero markasının doğal leke çıkarıcı tozu var çok etkili özellikle ek gıda döneminde işe yarayabilir.
Ozlembbbbb Islak mendil kullanmayı düşünmüyorum pişiğin ana sebebi. Pamukla temizlemeyi düşünüyorum. Pişik kremi almadım bu yüzden olursa da annemin yaptığı organik kantaron yağından kullanırım. Yumuşatıcı almadım. Güzel kokan her şey petrol ve türevdir. Siveno aldım kendime de onu kullanıyorum. Diğerleri için araştırma içindeyim
OnuurrMom @“2205” Green clean markasını tavsiye ederim Naturalive markasıda var ama ne gibi ürünleri var bebekler için onu bilmiyorum içeriği doğal
Smhayg 2205 instagramda mühendisin oğlu sayfasını takip et en doğallarını bulursun ben öyle yapıyorum
2205 Esfd ya ıslak mendil konusunda çok fazla kararsızım acaba dığal pamuk ve zeytinyağı mı kullansam diye düşünüyorum