Omerkazim Deletedmom_99 aventin yenidogani 03 ay galiba canim kucuk olan. Bende ondan kullaniyorumm 3 aydan fazla kullanamazsinki zaten ml ml artiyorya az gekir .ben simdi 120 ml kullaniyorum birde 240 ml lik aldim .ucundaki deligide bebek buyukdukce az geliyor mama yenisini alip takiyorsun.
Deletedmom_99 Omerkazim yeni bir bilgi öğrendim teşekkürler. Bebek büyüdükçe biberon başlığı değişiyor ozaman 1 damlalık mı 2 damlalık mı olsun başlık.
Omerkazim Deletedmom_99 bebisin ne kadarlik canim.bence 3 ay 1 damlalik kullan cok kcuuk olduklar icin mama fazla gidince hem genzine kaciyor hemde migdesi daha cok gaz doluyor yani bizde oyle oldu mama yi cok hizli icmis oluyorlar buda rahatsiz ediyor. Ucu igne deligi gibi zaten buyudukce deligide buyutursun
Deletedmom_99 Omerkazim bebişim daha doğmadı 19. Haftadayız 😊 şimdiden öğreniyorum bakıyorım tavsinizle alıyorum
Nurasl1 0-3 ay al canım tek delik antikolik yazan yada direk antikolik uretilrni tercih edebilirsin ikisinide kullanımı güzel büyüdükçe biberon ucu değişir şişe kucukse 240-260 ml biberon ekleyebilirsin
Huhhu Nurasl1 merhaba ben de yeni yeni öğreniyorum da doğru mu anladım onu teyit etmek için soruyorum biberonun meme ucu aya göre değişebiliyor yani değil mi bşberonum ml i az gelince komple biberonu değiştiriyoruz
Deletedmom_99 Nurasl1 ya şimdi eşimle biberon konusu açıldı. Ben 0-3 ay arası biberon aldım. Bebek 3 aya kadar meme den etsin biberona ne gerek var diyor. Kullanılmaz mı?.
Deletedmom_99 Huhhu bebekler için 1 delikli. 1 ve 2 numaralı biberon başlığı kullanılıyor. Eğer aldığın biberonun ml büyükse bile 1-2 delikli kullanabilir 3 aydan sonra ona uygun biberon başlığına geçebilirsin