Senna2024 Zeyneptayfun safra asit değerlerime kendi doktorum baktı sonrasında dahiliyeye yönlendirdi yani şöyle kaşıntı gece artıyordu her yerde oluyordu kalça bel göbek genellikle
Zeyneptayfun Senna2024 benimde aynısı bakalım bende cildiyeden aldım randevu bilemedim nereden alcağımı da yönlendirir heralde orası artık
BebekHrcn Btlgndz oğluma hamileyken hiçbir şeyim yoktu fakat zaman zaman sırt ağrılarım oluyordu onu da gebeliğe bağlıyordum 39+4′te doğuma sancı ile gittim çok sancım vardı fakat nst’de hiçbir şey çıkmadı karaciğer sancısı Doğum sancısının önüne geçmiş doğum başlamış ama karaciğerden kaynaklı doğum sancısını fark edemediler Bayağı uzun uğraşlar sonucunda bir doktor anladı ne olduğunu ve acilen sezeryana alındım çok şükür oğlum da sağlıklı doğdu Şimdi 12 haftalık gebeyim sırt ağrılarım aşırı var karaciğerimde Zaten sürekli bir ödem sorunu oluşuyor muhtemelen yine aynı sıkıntılar var Ben de çok korkuyorum çarşamba günü ikili testte gittiğimde Doktorum da ben de görüşeceğim şu an rahatsız edici derecede değil ama başka bir sıkıntı olmasından korkuyorum ben de
Dogan-ca29 Btlgndz benim 34. Haftada yüksek çıktı radyoloji taramalarında bir sebep bulunamadı. Kaşıntım davyoktu. Gebeliğe bağlı yükselme olduğuna kanaat edip 35. Haftamda acil sezaryen ile doğum yaptım. Kaç haftalık hamilesiniz. Yaşam sınırını gectiyseniz ve gelişim problemi yoksa sizde doğuma alinabilirsiniz
Btlgndz Dogan-ca29 30 haftalık hamileyim ama karaciğer enzimim düştü safra kesemde taş buldular o yüzden ağrılarım çok Muş
Dogan-ca29 Btlgndz çok geçmiş olsun sebep bulunduysa inşallah onun üzerine giderler devam eder hamileliğiniz sağlıkla alın kucağınıza inşallah 😇
My12 Btlgndz ultrasonla bakildimi canım safra kesende taş olabilir ben 5 aylık hamileyken çok kötü ağrım oldu modemin ortasindan sırtıma doğru çok fena bir agriydi gittim safra kesemde taş cikti 5 aylık hamileyken ameliyat oldum safra kesem alındı ihmal etme erken doğuma bile sebep olabiliyor ben bir hafta daha geç gitsem ameliyat olamayacaktim
Btlgndz My12 ben 7 aylık hamileyim ve pazartesi safra kesemde taş olduğunu öğrendim ameliyat için doğumu bekliyorum
My12 Btlgndz çok geçmiş olsun canım hamileyken ameliyat olmak çok kötü ameliyat sonrası sadece ağrı kesici parol veriyor hamile oldugun için bütün acıyı çektim ben doğum sancısından bin kat daha zordu Doğumdan sonra ameliyat olman kolay olur rabbim şifa versin
Phalice Btlgndz Btlgndz yürüyüş yapın. Kendinizi yormadan ama yapabildiğiniz kadar uzun ve düzenli yürüyüş yapın
Liyamm1 Btlgndz Benimde çikti suan her ay kan veriyorum korona geçirdim agir bir sekilde ondan olabilir dediler ama kasinti olmustu 2 gece boyunca kolestaz icin erken dediler :/
Begonviller Bende alt ast normal olmasına rağmen safra asidi yüksek olduğu için bu hafta sezeryan olucam. Zorunlu sezeryanda sigorta bir kısmını karşılıyor bu zorunlu sezeryan kapsamında mı tecrübesi olan var mı?
Babyandmee Btlgndz benimde başıma geldi safrada çamur var dediler enzimler 1 haftaya kendiliğinden düzeldi
Memhulyamm Tugbaaatugbaaa bende Şuan 30 haftalığım ve değerlerim gün gün yükseliyor alt 288 ast 120 lerde gastroloji doktoru takibi 3 güne indirdi sizde durum nedir süreç nasıl işliyor merak ettim. Cevap verirseniz çok sevinirim teşekkürler 🙏🏻
Tugbaaatugbaaa Memhulyamm ilaçları bıraktıktan sonra kendiliğinden dustu çok şükür ama benim 2 günde bir değerlerime bakıyorlardi hala anlaşılmadı neden o dönemde yükseldiği inşallah sizin değerleriniz de normale döner 🤲🏻