Ozy Ben bugün 27+6 oldum ve bugün adet agrisi gibi bi agri var kasiklarimda bir saatir dün alisveris yaptim yürüdüm 1 saat felan ama dün yokdu agrim her kücük birseyde doktora kosmak istemiyorum ama adet agrisi normalmi bu aylarda siz nasil hissediyorsunuz kendinizi
Elifaaksoyy Ozy 30+3 olduk şuanlık öyle bir ağrım olmadı dayanılmayacak kadar ama benim riskli bir gebelik olduğu için uzun süre ayakta kalmıyorum dinlen eğer geçmiyorsa doktoruna haber ver canım
emine-ernur36 Ozy 29+5 günlüğüz bizde bendede öle ağrılar oluyor du dün kontrolüm vardı sordum doktoruma oda bebek artık duruşunu değiştiriyor ondan dolayı birde rahim geriliyormuş o yüzden dedi
Mrvnrtprak Ozy 29+6 yız. Bel ve karında adet ağrısı bende de oluyor. Önemli olan düzenli bir şekilde devam etmemesi, yani 15-10 dk da bir gelmemesi. Bu haftalarda rahim doğuma hazırlığa başlıyormuş. Olağan şeyler dediğim gibi düzenli olmicak.
Deletedmom34 Ozy 24. Hafta da benimde çok olmuştu o hafta hep öyle geçti. Üşütmüşümdür diye düşündüm. 28+6 dayım şimdi de karnımın içinde bi ağrı var karın ağrısı gibi değil değişik bi ağrı. Zaman geçtikçe Bebişler büyüdükçe sorunlar artıyor sanırım 😇
Ozy emine-ernur36 sendekidemi adet agrisi gibi acaba kasilma dedilkleri bumu oluyor bir saate gecmezse doktora gideyim en iyisi
Mrvnrtprak Ozy sürekli değil canım sürekli bi ağrıysa üşütmüş olma ihtimalin olabilir ya da idrar yolu enfeksiyonu da alt karında kasıkta ağrıya neden olur. Kasılma 15 dk da bir belden gelip kasıklara vuran bikaç dk sürüp geçen bi 15 dk sonra tekrar aynı şekilde gelen bi ağrı olarak tanımlanıyor. Ama sen yine de bir acile git. Nst ye falan bağlıyolar için rahat etsin.
Azize95 Deletedmom34 aynısını yaşıyorum bende 28+2 deyiz bıgün bi 15 20 dakika Ağrıdı sonrasında geçti normalmidir size de
Aselnaz33 Ozy 29+3 haftalığım bende de var adet sancıları doktorum bana suda eritilen portakallı tablet yazdı onu içiyorum istersen doktoruna danış sanada yazsın
Deletedmom34 Azize95 Dün post açmıştım bu konuyla ilgili bi bayan karnınız büyüdüğü için ağrıyor demişti. O bana mantıklı geldi
Selim_Alparslan Ozy 28+0 haftalığız bizde 🥳👶🏼 Bende kendimi çok yorduğumda adet sancısı başlıyor belimden fena vuruyor 😞 önemli bir şey olduğunu sanmıyorum canım dinlenmekle geçiyor ve kanama olmuyorsa tabi
Yalinn8 Ozy okudum da cogumuzda benzer seyler var demek ki kanama olmadigi surece normal bi durum, napalim bunlar da yasanacak demek ki yeter ki iyi olsun miniklerrr🙏🏻😊
Yildizilhan 30+4 👶 Canım o ağrılar yalancı sancılar olabiliyor artık rahim kendini hazırlıyor doğum sancisina ben her gün sabahları o ağrıyla uyanıyorum birde idrara sık sık çıkmayı dene kanaman olmadığı sürece sıkıntı olmuyor.
Ozy Yildizilhan adet agrisi gibimi oluyor adet dancidi ama halen gecmedii ya hic durmadida agri korkmays basliorum
Yildizilhan Ozy evet adet sancısı gibi ince acı veren bir ağrı oluyor ayakta çok durma birde dikkat et fazlasıyla aklında kalmasın ama doktoruna görün yinede .
Crnn3871 Ozy bugğn tam 29 olduk çok şükür 🤲🏻🧿 çok yorulduğum zaman kasıklarımda ağrım oluyo ama kısa süreli
BBusraa Ozy doktorum bana sürekli adet ağrısı gibi ağrın olursa bana dönüş yap demişti. Ara ara değil ama sürekli devam etmesi iyi değil sanırım. Yine de doktorunuza danışın bir isterseniz. 26+6 bende ☺️
Ozy BBusraa doktorunuza döndünüzmü ne dedi bendede sabah 9 dan beri 2 saatir devam ediyor gecmedi halen bi adet agrisi var kasigimda siddetli degil ama ilkdefa oluyor