esmaerdemir Tecrübeli anneler meme ucum küçük biraz emzirebilirmiyim korkuyorum kahverengi kısmı ağzına iyice yerleştirmesi yeterli diyorlar ama içimde bir şüphe var ya olmazsa diye korkuyorum
neanladinyurdagull esmaerdemir Endişelenme zamanla alışır.Benim göğsümün bir ucu var diğeri yok yinede bebeğim emebiliyor.Bu sekilde ikinci çocuğumu emziriyorum
Melosunannesii esmaerdemir malesef engel yani bana engel oldu oğlum sol göğsümu aldı safece diğerinin ucu hiç çıkmadı kizimda sol göğsümu emdi emmedi ucu yok diye sağ göğsümu
isum esmaerdemir wee baby nin göğüs ucu çıkarıcısı var, 37. Haftadan sonra onunla göğüs uçlarını çıkart dedi ebem, sizde yapabilirsiniz çok endişe ediyorsanız
Ozlemkubra esmaerdemir kızımda ebe göğüs ucun yok silikonlardan al dedi görümcem tok ona alışır böyle dene dedi iyi ki de öyle denemişim emerek çıktı göğüs ucum ve öyle 2 yıl emdi kızım
Suey Ben şırıngayla çekip ucunu büyütüp öyle emziriyordum alamıyordu yoksa zamanla emdikçe şekil alıyor ama
fillibulut Ozlemkubra slikonla mı emzirdiniz? Ben de şu an öyle emziriyorum. Ama ucunda sütü topluyor tam yutmuyor
Ozlemkubra fillibulut hayır almadım kendi mememi denedim hep öyle emdi. Sonrada biberon bile tutmadı plastik olan hiçbirşeyi. Daha küşükse çenesi zayıf olduğu için tam çekemiyordur plasitkten